Global Fashion Report

סקירת חדשות תעשיית האופנה, היופי והטיפוח

Global Fashion Report
facebook

הוספת מאמרים מקצועיים בנושא אופנה

נוסף לאחרונה
מותג ההלבשה התחתונה FEMINA מעלה קמפיין טלוויזיה לקיץ 2011 בכיכובה של פרזנטורית החברה מורן אטיאס, בעלות כוללת של 2,000,000 ₪!fantasy vs realityבא לי בא לי בא לי צמיד קלוע של Reissהצעקה האחרונה: על הסטייל של אמה רוברטסהשמלה של קייטי: לבן, תחרה ואלכסנדר מקוויןמה לבשו האורחים לחתונה המלכותית?למה? כובע! כל התלבושות מהחתונה המלכותיתחוגגים אביב: הפקת אופנה אביביתלאהוב או לשנוא? מנומרות של פול סמיתלקנות בחג הפועליםראש פתוח: טיפים לתספורת נכונהבוטיק בגובה העינייםהמלצה: ספר חדש על קוקו שאנלהאבולוציה האופנתית של ג'סיקה אלבההשלם וסכום חלקיו
Embed in your website

הנקראות ביותר השבוע
אסתי גינזבורג באיטליהעדי הימלבלוי מדגמנת את קולקציתת 2007 של "פלפל"אסתי גינזבורג בספורטס אילוסטרייטד 2009דני מזרחי - קולקציית שמלות כלה וערב 2010יעלי, איך זה קרה? יעל בר זוהר מנערה שובבה לאמא סקסיתROYALTY תכשיטים שמדברים עברוך5 תספורות שוות לגבריםקולקציית נעלי לקוסט אביב-קיץ 2009בשמים בהנחה לחגים - המשביר לצרכןכלה - תסרוקות קיץתספורות נשים: הטרנדים הכי חמיםאגם רודברג - תמונותבגדי ים קיץ 2010 - אינטימהשעוני אמבוס - EMBOSSפקטורי 54 - קולקציית קיץ 2009בוב ג'וב אונליבר רפאלי מתזזתימית סול תקבל 50 אלף דולר על קמפיין לבוניטהLAKA מניקור אקספרס - קולקציית חורף 2010המועמדות לתחרות מלכת היופי 2009
הוספת מאמרים מקצועיים בנושא אופנה

הנושאים
חדשות אופנה תצוגות אופנה מעצבים דוגמנים ודוגמניות סוכנויות דוגמנות קולקציות חדשות לבוש נשים לבוש גברים ילידים ותינוקות הלבשה תחתונה בגדי ים שיער קוסמטיקה אסתטיקה וטיפוח אקססוריז נעליים טרנדים טיפים ומדריכים תכשיטים תיקים וארנקים חתן וכלה בגדי ספורט קעקועים ופירסינג אופנת רחוב רכילות מאמרים, דעות, ראיונות חנויות אופנה גלריית תמונות וידאו מבצעים, הנחות ומכירות חוק ומשפט פרויקט מסלול מלכת היופי
תגובות אחרונות
שמלות יפות ומחמיאות מאוד לכלות !!! הארכת שיער ניתוח ריצה לפני קנית נעלי ריצה בחנות תוספות שיער? מאיזה שיער? הסרת שיער בלייזר שמלות כלה מדהימות לכלות מלואות אצלנו ב-DRESSESONLINE.CO.ILבמחירים ללא תחרות מצאתי!! הנה הקישור ציפורני אביגיל - קישוטי ציפורניים למה לא... הסרת שיער בחברת גרייטלוקס מומלץ ביותר

אתרי אופנה מומלצים: וואלה אופנה, GO, נענע10, מעריב NRG, אופנה – פורטל אופנה ישראלי, לאשה, קרייזי ליין, אינדקס אופנה, כאן נעים: אופנה, סוקריות, עסקי אופנה בדהמקרק, מגזין מנטה, Showme תמונות אופנה, פורום אופנה בתפוז, פורום אופנה בוואלה, זרקור, Tips4U, דלוק, רינונים, iWomen, BaRoSh, מעצבי העיר, יריד המותגים, bamoda, where2wear, Yofi, ifeel, reDesign, כלכליסט פנאי, mako נשים, mako גברים, BeOK, ha-garçonnière, FASHIONISTAR, FashionForward, בדים נט, נעלולה, בושמולוגית, המלצה לקישור איכותי נוסף.

בגדי ים

פשוט נוח- ספידו

where2wear
פשוט נוח- ספידו

ספידו, אחד מותגי בגדי הים הנתפס עם איכות ומקצועיות במיוחד לשחיינים מקצועיים, הרחיב בשנים האחרונות את הקולקציות כשהכניס במוצרים טרנדים אופנתיים עכשויים והפך אותם רלוונטים לא רק למתחרים אולימפיים.

ומה בסלון בגדי הים בפריז? ביקיני

יפה עירון-קוץ, פריז לאשה
ומה בסלון בגדי הים בפריז? ביקיני

בסלון בגדי הים בפריז ראתה כתבתנו ביקיני, ביקיני ועוד ביקיני. לנוכח כל הצלעות החשופות היא נזכרה דווקא בימים בהם צלמות ידעו לתפור ודוגמניות ידעו לאכול. ויש, כמובן, גם צילומים מהסלון

בגד הים שלך ואת. בואי לענות על סקר

לאשה
בגד הים שלך ואת. בואי לענות על סקר

מה את לובשת על החוף? ומה ליד הבריכה? מה יש לך בארון, שלם או ביקיני? ואיך את מרגישה כשאת קונה בגד ים, אם בכלל? הסתכלנו על הנשים סביבנו וגילינו שיש מקום לתהיה

אוגוסט לוהט - אפרודיטה

BaRoSh
אוגוסט לוהט - אפרודיטה

רשת אפרודיטה יוצאת במבצע אוגוסט לוהט ומציעה מגוון בגדי ים במחירים חסרי תקדים

גל אנג'ל ל"Ugly Duckling" עונה על השאלון

הדס שניידר bamoda
גל אנג'ל ל"Ugly Duckling" עונה על השאלון

היא חולמת על שיתוף פעולה עם לאה גוטליב, מחרימה את כריות הכתפיים ומעדיפה שהלקוחה שלה לא תהיה "דרמה קווין". גל אנג'ל, מעצבת בגדי ים, עונה על "השאלון"

רק אני והביקיני שלי: שובם של בגדי הים הזוהרים

איתי יעקב מעריב NRG
רק אני והביקיני שלי: שובם של בגדי הים הזוהרים

בשבוע שעבר ננעל שבוע אופנת בגדי הים לקיץ 2010 במיאמי. המגמות הבולטות: שימוש בצבעי ניאון זוהרים בגוונים של ורוד, טורקיז וכסף לצד הדפסים בסגנון אפריקאי

מתכוננים לחופשה- חלק א'

where2wear
מתכוננים לחופשה- חלק א'

הפריט הבסיסי ולעיתים אף כמעט היחיד, הנדרש לחופשה טובה, הוא בגד ים וככל שיהיה זרוק יותר כך יוציא אתכם במיטבכם.

אינטימה - מבצע סוף עונה

BaRoSh
אינטימה - מבצע סוף עונה

רשת ההלבשה התחתונה, בגדי הים והפנאי, אינטימה, יוצאת במבצע סוף עונה על פריטי קיץ 2009

בגדי ים לנשים בוגרות ואלגנטיות, במידות אנושיות

מרב פרנק-הוכברג לאשה
בגדי ים לנשים בוגרות ואלגנטיות, במידות אנושיות

מה אתם יודעים, מסתבר שיש דברים כאלה. סגנית עורכת "סטייל" בעיתון לאשה מדווחת על המעצבות והמותגים שהכי יהלמו את מי שביקיני זרחני במידה אפס לא עושה לה את זה

מתלבשים על החוף

לירוי שופן; צילומים: גלעד בר שלו וואלה Walla
מתלבשים על החוף

סיבוב ביקיני בבננה ביץ' העלה כמויות מדודות של צרפתים עטויים בבגדי ים נועזים. רוב התל אביביים נאמנים לבגדי ים שמשדרים קז'ואל

« prev | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | next »

ימית סול פרווה יחזקאל לזרוב באלי מילי אביטל חזייה פריס הילטון קרן מור גאיה טראוב איב סאן לורן טיירה בנקס ברבי משטרת אופנה תלתלים נילי לוטן עור סטרפלס בוניטה מנגו עיצוב מסכות רנגלר גל גדות דמי מור שיזוף נעלים גרשון ברם ג'ינס שיער ג'קו אייזנברג

המפרסמים הפונים אלינו מתבקשים לפנות ישירות אל אתרי המקור אליהם אנו מפנים בידיעות עצמם, ולפרסם שם ישירות.

אתר זה איננו מסחרי ומשמש לצורכי מחקר בלבד, ולכן אין בידינו להיענות לבקשות הפרסום.

אנו כן מעודדים הכנסת תכנים עצמאיים -גם בעלי אופי פרסומי- ובלבד שמדובר בחדשות ובנוסח חדשותי ולא פרסומי מובהק. שירות זה הוא חינם לציבור וכל אחד מוזמן להעלות כתבות שאלה בקישורים המיועדים לכך, למעלה.

Contact Sitemap