Legjobb üzletek

Új program és cipőkiállítás a mono FASHION-ben

Októberben új program indul a mono FASHION-ben. Ezentúl minden hónapban bemutatunk egy új divattervezőt, ezzel is támogatva azokat a márkákat, amikre a kis szériás, egyéni darabok a jellemzőek. Jelenleg a 2008-ban diplomázott textilesek munkái lát...

Imádja a majmokat? Vásároljon Paul Franket!

Csintalan maki virít a polón vagy a bugyin, avagy a táskán. Ez volt a Paul Frank márka logója, amíg el nem hagyta. A vidáman vagány cuccok megérkeztek Budapestre is, igaz, egy csöppnyi boltba és más márkákkal együtt kihelyezve, ráadásul elég drágán.


Megnéztük az új, női Springfield boltot

A WestEnd City Centerben november 22.-én éjjel nyílt meg a Springfield első, nagyobb női kollekcióját is felvonultató márkabolt. Ennek a férfiak kevésbé örültek, de a csajok erre fittyet hánytak és vagy öt tucat fiatal megrohamozta a boltot. Ott v...

Ruhapárosító program vásárlás előtt

ishimaru kumiko Tejben-vajban
Ruhapárosító program vásárlás előtt

Már a Spinédzserek című örökbecsű filmben irigykedhettünk a főhős Cher Horowitz-ra, hogy reggelente érintőképernyős számítógépe segítségével dönti el, hogy melyik szoknyájához milyen pólót és táskát húzzon fel.


Divat az egész családnak

A 816 svájci, német, osztrák, holland, belga, szlovén és magyar üzletet működtető Charles Vögele Csoport minden korosztály számára kínál divatos ruhákat, a különböző évszakoknak megfelelő kollekciókat és kiegészítőket.