Srpkinja otvorila moni Berlinare

Press
Srpkinja otvorila moni Berlinare


Srpska kreatorka Suzana Perić otvorila Berlinsku nedelju modes

Srpska kreatorka Suzana Perić otvorila je u četvrtak uveče Nedelju mode u Berlinu. Ovo je drugi put da naša poznata kreatorka učestvuje na ovoj prestižnoj modnoj manifestaciji pošto se u januaru ove godine prvi put predstavila Nemačkoj publici.

s

- Suzana je veoma poznata u Nemačkoj, posebno što u Diseldorfu već godinama ima svoju veliku radnju. Njoj će ova privilegija da otvori ovogodišnju Nedelju mode u Berlinu veoma koristiti u daljoj karijeri. Suzana za reviju, koja je bila organizovana na najvišem mogućem nivou, ovoga puta nije angažovala manekenke iz Srbije. Reviju je, po Perićkinoj želji, otvorila poznata tamnoputa manekenka Aminata iz Senegala, koja radi za najpoznatiji agenciju za modeling „IMG", a inače krasi novi editorijal aktuelnog nemačkog „Voga" - kaže se u saopštenju njenog PR tima.

Inače, Suzana je za predstojeću sezonu predstavila lepršave i seksi modele haljina i tunika u svom već prepoznatljivom stilu, a dominirale su tirkizna, plava, zelena, bež i braon boja.

s

Pokorila berlin... Suzana Perić

Kao specijalan gost na reviji se pojavio i poznatiji vozač Formule 1 Ralf Šumaher u društvu supruge Kore. Po završetku revije, Kora Šumaher je izrazila želju da lično upozna Suzanu, jer ima u planu da iz nove kolekcije otkupi 20 haljina koje će prodavati u svom šou-rumu koji planira da uskoro otvori.

Reviju Suzane Perić pratio je i novinar „Sandej tajmsa", koji se izuzetno pohvalno izrazio o novoj kolekciji naše kreatorke.


Source