Suknjice, pidžama i mužjak u gaćama

Ekstravaganca
Suknjice, pidžama i mužjak u gaćama


Revije muške mode za proleće/leto 2009 na Nedelji mode u Milanu su se uveliko zahuktale, a već su prikazane mnoge zanimljive kolekcije svetski poznatih dizajnera. Donatella Versace je svoju kolekciju za proleće/leto 2009. posvetila Baracku Obami, stvarajući stil za koji je rekla da je za "opuštenog muškarca koji ne mora da budži mišiće da bi pokazao svoju moć".Bottega Veneta predstavili su pidžama jaknice, Dolce & Gabanna su obukli manekene u odela i šorceve koji neodoljivo liče na seksi svilene mu[ke pidžame. Ideja je da "poslovni mladi čovek može da ležerno pretvori obaveze u zadovoljstvo". Komadi iz ove kolekcije su tako dobro pristajali Naomi Campbell koja je i zatvorila njihovu reviju.
Giorgio Armani je Emporio kolekciju namenio mlađim potrošačima, Prada predstavila haljine za jači pol, Burberry je sve komade izgužvao da olakša samcima, a Jil Sanders dugmad zamenio rajsferšlusima.
Svakako "najnezaboravniji" bili su modeli revije Vivienne Westwood. Posle toliko nezanimljivih bebećih lica i preterano mekanih emo tela... wow! Mužjak!
Dolce & Gabbana
 

DSquared2

Emporio Armani

Gucci

John Richmond

Missoni

Pogledajte vise