Frizure za srednje dugu i dugu kosu

Ekstravaganca
Frizure za srednje dugu i dugu kosu


Iako su kratke frizure hit ove godine, a lokne i blondine se polako vraćaju u modu, malo je onih koje žele da se odreknu svojih dugih vlasi na čiju su negu i rast potrošile vreme i nerve da bi ih održale zdravim.Za sve one sa poludugom i dugom kosom pronašli smo četiri fazona frizura u trendu, a koje ne traže mnogo vremena da se doterate niti neprestane odlaske kod frizera. najbolje od svega je da svaka od četiri frizure pristaje bilo kojoj prilici, od prijema do piknika na plaži.
Ideje za frizure pogledajte ...
 
Trake u kosi
 
Trake, marame, rajfovi su ponovo "in". Pazite samo na ovo pravilo: što vam je manja glava, to možete da se više igrate sa smelijim stilovima, debljinama, bojama i ukrasima. Ukoliko vam je obim glave malo veći, opredelite se za trake koje su u mirnijim tonovima i diskretnije. Ovo će predstaviti vaše lice u adekvatnim proporcijama
 

Opuštena punđa

Žbun kose koji visi sa zadnjeg dela vrata je jednostavno i brzo za napraviti, sav je čupav i tako seksi. Pravi se isto kao spušteni konjski rep, samo što ne provučete svu kosu već gumicom obuhvatite prepolovite pramenove, s tim da duži krajevi "nemarno ispadaju" sa spoljne strane.

 

Repić

Poluspušteni ili spušteni repić je potpuno in. Uz RayBanke posebno. Ovde nema šta da se objašnjava, svaka žena zna kako da kosu provuče kroz gumicu a da je ne stegne krvnički.

Kikice

Iako neke devojke koje znam umeju da upletu "riblju kost" za nekoliko sekundi ovo, ipak, možemo smatrati umetnošću. A mnogo dobro izgleda i za svečane prilike i za svaki dan


Source