Pussy Deluxe fantáziát megmozgató formáit játékos színvilág

Nice Online
Pussy Deluxe fantáziát megmozgató formáit játékos színvilág


A Pussy Deluxe fantáziát megmozgató formáit játékos színvilága, és a márkát egyértelműen azonosító cicás mintázata teszi bármikor azonnal felismerhetővé. 


A kifutón felvonuló fehérneműk mellett a Pussy Deluxe egyedi illatú parfümöket is kínál vevőinek, hogy a csábítás minden érzéket egyaránt behálózhasson. 

Magyarországon még csak ismerkedünk a PUSSY Deluxe márkanévvel, miközben Londonban, Párizsban és Berlinben óriási sikert arat. A fiatal lányok minden darabját elkapkodják, és az egész divatvilág meghökkenve figyeli látványos diadalútját.

Fokke Hoekman berlini divattervező kreációi egészen különlegesek és egyediek. A húsz éve még egy lemezbolt hátsó szobájából induló Nastrovje Potsdam divatcég ma már a nemzetközi divatbemutatók ünnepelt szereplője. Az 1997-ben bevezetett első fehérnemű márka, a +VIVE MARIA+ sikerét csak a 2000-ben útjára indított PUSSY Deluxe tudta túlszárnyalni, amely immáron hetedik éve nyűgözi le az innovatív, trendeket követő fiatal lányokat és az egész divatszakmát. Szemtelen és szexi, édes és friss, elbűvölő és izgalmas - ez a PUSSY Deluxe márka névjegye. Minden kollekciója friss, vibráló és rendkívül feltűnő stílust képvisel.


  


SourceAdd your comment
  Anonymous comment
Nickname:
Password:
  Remember me on this computer

Title:
Send me by email any answer to my comment
Send me by email every new comment to this article