Ha bulizni mész

Phiona20 Csajok Magazin
Ha bulizni mész


Megtörtént már veled, hogy tanácstalan voltál az esti szerelést illetően? Esetleg voltak kétségeid azzal kapcsolatban, hogy a két ruhadarab passzol-e egymáshoz? Ne ess pánikba, felesleges. Néhány alapszabály a bulizós cuccokhoz.A legfontosabb, hogy csak olyat vegyél fel, amiben jól érzed magad.
 
Ne vegyél 14 centis tűsarkú csizmát, ha nem tudsz még csak táncolni se benne. Előfordulhat, hogy nem tudsz hazamenni, és átöltözni, ez esteben szerencsés, ha jó előre teszel a táskádba néhány kiegészítőt. Egy fekete gyöngysor kiválóan feldobja az amúgy átlagos ruhát (pl garbót). Egy élénkebb színű plusz harisnya a testszínű vagy fekete helyett szintén segíthet rajtad.
 
Buliban lehetsz merészebb, szóval ne aggódj, hogy "túlaggattad" magad. A színekre viszont mindig figyelj, ne legyen rajtatok több szín háromnál, mert könnyen válhatsz paradicsommadárrá. Az se jobb, ha egy szín van rajtad, de az mindenféle árnyalatban.

Ha félénkebb vagy, próbálj ki otthon néhány színösszeállítást, és ha nem tudja a szemed megszokni, nem is érzed magad jól benne, akkor hagyd.
 

Itt van még az a kérdés is, hogy mennyit mutassunk meg magunkból. Nem biztos, hogy ha te egy a megszokottnál rövidebb szoknyát veszel fel, minden pasi rajtad fog lógni egész este. Arra azért nem árt odafigyelni, hogy ha így öltözködünk, ne menjünk át a "közönségesbe".
 
Térjünk vissza a harisnyákhoz. A színes harisnyák most nagyon divatosak, de a neccharisnyákat inkább kerüld el. Ha minden kötél szakad, akkor is a kislyukú, sűrű szövésűt válaszd, de a nagylyukú, amiben kötözött sonkának nézel ki, az tabu.
 
Ejtsünk néhány szót a szilikonpántos melltartókról. Attól, hogy "szilikonpántos", még nem láthatatlan. Nyakbaakasztós, vagy pánt nélküli ruháknál kilátszódhat a pánt, ami a mostani trendek szerint nem olyan "esztétikus". Trikó szabású felsőhöznézzetek olyat, amelynek a pántjára egy pici kapcsot varrtak.
 
Nyakbaakasztós felsőkhöz pedig a tuti befutó a pántnélküli melltartó, a nyakbaakszatós is nagyon jó, de annak a pántja kilátszódhat.
 
A méret..Kismellű lányok sokszor esnek abba a hibába, hogy azért választatnak maguknak nagyobb melltartót, mert akkor esetleg nagyobbnak hat a mellük, sajnos ez is tévedés. A szerényebb kebelbeli adottságokkal rendelkező lányok keressenek olyan fazont amiben vékony szivacsréteg van.
 
A bulik elengedhetetlen tartozéka a kistáska, ami legyen tényleg kicsi. Elég egy pici táska, vagy övtáska, hiszen egy jó bulihoz nem kell túlélőfelszerelés.
 

SourceAdd your comment
  Anonymous comment
Nickname:
Password:
  Remember me on this computer

Title:
Send me by email any answer to my comment
Send me by email every new comment to this article