Fülbevaló férfiaknak. Honnan és minek?

danny_lotion Tejben-vajban
Fülbevaló férfiaknak. Honnan és minek?


Annyira sok a fülbevalós férfi a világon. Hirtelen ötlettől vezérelve ezért döntöttünk úgy, meglessük, honnan veszik ők a cimpáratűzendőket.



Mivel a pici karikafülbevaló már régóta kiment a férfidivatból (tegyük hozzá: hál' Istennek), és jelenleg a foglalatba szorított gyémánt-drágakő-kristály dívik (tegyük hozzá: hátttööö), először is Swarovskiékhoz fordultunk, mert azt hittük, ők már rég bemozdultak erre a piaci szegmensre. De nem, a hivatalos oldalon egyetlen olyan fülbevalót találhatunk, amely illeszkedik az aktuális férfitrendbe, de ezt sem kifejezetten a hímeknek ajánlják.

Swarovski: Harley Pierced Earrings

Bánatunkban és csalódottságunkban ekkor elkezdtük feltúrni a webet egy kifejezetten férfiakra koncentráló fülbevalós site után, és csak nagyon nehezen sikerült kibányászni egy oldalt, aminek van ilyen részlege is. Mi tagadás, megkérik az árát, 70 angol font körüli összegtől egészen 1500-ig találhatunk fülbevalókat, és persze csakis a fent leírt, fixen álló fajtából. Hölgyek, mit tanácsolnának a férfiaknak, melyiket válasszák és honnan?

The Diamond Store: Single Earring Diamond 18KW

 

The Diamond Store: Single Earring Diamond 9K White Gold

 


Source



Add your comment
  Anonymous comment
Nickname:
Password:
  Remember me on this computer

Title:
Send me by email any answer to my comment
Send me by email every new comment to this article