Ako želiš da budeš Dženifer Lopez....

Dragana Todorović Mondo
Ako želiš da budeš Dženifer Lopez....


Latino pevačica Dženifer Lopez je jedna svestrana dama - glumi, peva, rađa decu, dizajnira... Ne radi sve podjednako uspešno, ali ipak zarađuje milione, a kolekcije koje kreira sigurno povećavaju konto na njenom računu. 
Reč je o veoma nosivoj garderobi, umerenih boja, prilagođenoj potrebama žene koja radi, zabavlja se, ide na roditeljske sastanke, zavodi muškarce...

"Upravo to smo imali na umu kada smo zajedno sa Dženifer dizajnirali ove modele koje ste videli. Mislili smo na stvarne potrebe žene, na onu situaciju kada morate za deset minuta da izletite iz kuće potpuno sređeni", rekla je za MONDO jedna od kreatorki kolekcije Veronika Gavlez, nakon revije koja je održana u nedelju uveče, u Studentskom kulturnom centru.

Ona je, zajedno sa Melisom Vargas, deo kreativnog tima Dženifer Lopez, a u Beograd su došle kao gošće modne agencije Select i 12. Jacobs Fashion Selectiona.

Osim njih u Beograd je došla i Cindy Blackman, bubnjarka Lenija Kravica, koja je svojom svirkom tokom revije doprinela fantastičnoj atmosferi.

"Večeras ste imali priliku da vidite dve kolekcije, Sweet Face i J.Lo by Jennifer Lopez. Obe su namenjene ženi koja je aktivna - poslovno, družtveno, porodično... Ponudili smo nekoliko različitih stilova, prilagođenih različitim situacijama, tako da ima elegantnih i sofisticirnih modela, kao i vamp i seksi", objasnila nam je Melisa Vargas.

Apsolutno se slažemo sa njom. Obe kolekcije su nosive i praktične. Modernog su dizajna, od kvalitetnih materijala, vrhunske izrade.

Uverite se i sami, foto galeriju možete pogledati
OVDE.


Visoka peta je obavezna!

Haljine za dnevne aktivnosti su uzane, od štofa u kariranom dezenu, ili braon boji. One za veče su crne ili srebrne, do kolena ili mini. Trikotaža je šarena i ležerna, preovlađuju narandžasta i zelena boja.

Trokari i jaknice imaju velike revere i puf rukave, naravno. Suknje su sa visokim strukom, od vunenog štofa, maslinastozelene ili boje čokolade.

Zanimljive su i veštačke bundice, šubare, grejači za uši... Obuća takođe nosi J.Lo potpis, i izgleda neodoljvo – visoka peta je obavezna, bez obzira na to da li ste krenuli na posao, roditeljski sastanak ili u večernji izlazak. Nakit je upadljiv, zlatne boje, oplemenjen kristalima.

Nešto slabiji utisak su ostavile farmerke. Uglavnom su od tamnog džinsa, ravnog kroja, i bez šarma.

Međutim, crne uske pantalone za veče... uh! Reč je o elastičnom matrijalu koji se blago presijava, tako da tek nagoveštava uzan struk i oble bokove. Ako vam ovaj opis nije jasan, zamislite kakve bi pantalone mogla da dizajnira Dženifer Lopez, latino diva koja nosi titulu "žena sa najlepšom guzom".


SourceAdd your comment
  Anonymous comment
Nickname:
Password:
  Remember me on this computer

Title:
Send me by email any answer to my comment
Send me by email every new comment to this article