Seksi i elegantno

Seksi i elegantno


Nove kolekcije „Minerve", „Lili Tejlor", Marije Sinđelić, Marine Milovanović, Janisa Guije i Kejt Mek predstavljene na sceni zemunskog „Madlenijanuma"Pretposlednjeg dana modne manifestacije „Jakobs fešn selekšn" u pozorištu „Madlenijanum" održane su četiri modne revije. Svoje revije prikazali su „Minerva", „Lili Tejlor", Marija Sinđelić, Marina Milovanović, Janis Guije i Kejt Mek.

„Minerva" je predstavila novu kolekciju veša, za njom i Ljiljana Joksović i Darko Milojević, koji su kao kreatori „Lili Tejlor" prikazali svoje nove kreacije, od glave do pete za nju i njega. Revija Marine Milovanović provokativnog naziva „Revolucija device" prikazala je ženu u nekom drugom svetlu. Nova kolekcija „Principal" Marije Sinđelić sastoji se od unikatnih modela ukrašenih ručno vezenim detaljima, a namenjena je prvenstveno gracioznoj ženi.

Grčki kreator Janis Guija i Francuskinja Kejt Mek svoje kolekcije iz Pariza preselili su u Beograd. Linija Janisa Guije sadrži potpuno unikatne modele i potpuno je luksuzna, dok su modeli Kejt Mek namenjeni fatalnoj zavodnici. Njene „krpice" poručuju da svaka žena može da naizmenično bude fatalna, seksi, glamurozna, šik, poslovna i mlađa nego što jeste.

Pokrovitelj petnaestog modnog dana u organizaciji modne kuće „Selekt" bila je popularna kompanija „Samsung", koja je ugostila veliki broj modnih poslenika u zgradi zemunskog pozorišta.

 

SourceAdd your comment
  Anonymous comment
Nickname:
Password:
  Remember me on this computer

Title:
Send me by email any answer to my comment
Send me by email every new comment to this article