Moda i film

A. Erakovic Press
Moda i film


Život u Holivudu inspirisao takmičare i kreatore drugog dana „Beks fešn vika"Prvo mesto... Lazar Glišović liči na Džoša Hartneta

 

Drugog dana modne manifestacije „Beks fešn vik" na Fakultetu dramskih umetnosti održani su izbor za holivudskog dvojnika i zajednička modna revija Tijane Pavlov i Dejana Despotovića.

Na FDU, koji je pre dva dana proslavio i godišnjicu, priređena je revija filmova i predavanja o filmskoj tehnologiji. Takmičenje za holivudskog dvojnika organizovano je u saradnji sa Skupštinom grada Beograda, u okviru manifestacije „Dani Beograda". Na desetine osoba koje su smatrale da imaju sličnosti s holivudskim zvezdama prijavilo se za ovo neobično takmičenje. U uži izbor ušlo je njih 14. Treće mesto osvojio je Vladimir Milenković, koji ima najviše sličnosti s komičarem Džerijem Sajnfeldom. Na drugo mesto plasirala se Jelena Marković, dvojnica Paris Hilton, dok je prvo mesto osvojio Kragujevčanin Lazar Glišović, koji izgleda gotovo isto kao glumac Džoš Hartnet. Pobednik je dobio vrednu nagradu - putovanje u Holivud!

Posle ovog neobičnog takmičenja, Tijana Pavlov i Dejan Despotović priredili su modnu reviju, performans „Holivud", čije su teme moda i film. Izvor nadahnuća je Holivud „spreda i otpozadi", a modeli predstavljaju kombinaciju svih kvaliteta materijala i „nematerijala", spoj nespojivih boja i krojeva.


SourceAdd your comment
  Anonymous comment
Nickname:
Password:
  Remember me on this computer

Title:
Send me by email any answer to my comment
Send me by email every new comment to this article