Modni brend „Meks" predstavio kolekciju za proleće/leto 2008.

Press
Modni brend „Meks" predstavio kolekciju za proleće/leto 2008.


Treće večeri prestižne modne manifestacije „Jakobs fešn selekšn" ljubiteljima mode u Kristalnoj dvorani hotela „Hajat ridžensi" predstavljena je kolekcija za proleće/leto 2008. godine „Simpl siti", poznatog holandskog brenda „Meks".Moda za klince i klinceze... Dečja „Meks" kolekcija

 

„Meksovi" dizajneri ovog proleća za žene predlažu naborane suknje bogatog volumena, tunike, cigaret-pantalone, jednostavne haljine i uvek atraktivne lanene komplete. Mušku kolekciju čine lanene pantalone, blejzeri, bermude, safari pantalone i veliki izbor majica i košulja koji mogu da zadovolje svačiji ukus.

Dečja kolekcija za proleće prati modne trendove koji su prilagođeni njihovom uzrastu i pruža veliki izbor boja i modela, kako za bebe, tako i za tinejdžere. Mušku, žensku i dečju kolekciju dopunjuje i veliki izbor obuće i modnih dodataka.

U prolećnoj kolekciji dominiraju nijanse bele, sive, braon i bež boje, s primesama narandžaste i plave. Naravno, tu su i aktuelni cvetni dezeni. Ovaj skladan gradski i ležerni stil dizajniran je za žene i muškarce kojima je moda sastavni deo života, koji su optimisti i sigurni u sebe. Oni su urbani, imaju stav, savremeni mentalitet i vole putovanja.

Kao i do sada, i na ovoj reviji našao se veliki broj javnih ličnosti. Tako su u prvim redovima, između ostalih, bili Bojana Lekić, Zoran Baranac, Zvezdana Jovanović-Popović, Anja Dmitrović, Goran i Ivana Karić, Andrej i Marina Kolundžić.


SourceAdd your comment
  Anonymous comment
Nickname:
Password:
  Remember me on this computer

Title:
Send me by email any answer to my comment
Send me by email every new comment to this article