Divatosan a suliban

pop-girl PopGirl
Divatosan a suliban


Meglestük néhány tini sztár stílusát, hogy mit viselnek akkor amikor nem kell elegánsan kinézniük.Vanessa Anne Hudgens a High Scool Musical sztárja szereti feldobni a farmer szerelését kiegészítőkkel és szép felsőkkel. Azonban mindig ügyel arra, hogy ne legyen túl kihívó, de nőies maradjon. Hayden Panettiere a Hősök egyik szereplője is mindig ügyel a jó megjelenésre. Mindig divatos cuccokban láthatjuk, az alkalomhoz illően öltözik, eltalálva az arányokat. Ezeket az összeállításokat te is bátran viselheted iskolába vagy az utcára.

Vanessa az egyszerű farmerhez egy egyedi mintás pólót választott, majd kiegészítőkkel dobta fel. Végül hajába egy hajpántot tett.
A második összeállítás is nagyon találó. Vanessa egy szép csipkés szélű felsőt választott, majd felé vette az inget. A rózsaszín és a fekete jól mutat egymással.


Sapka, bőrdzseki és farmer. Ősszel és télen nagyon divatos ez az összeállítás. Viseld csizmával és tűrd be a farmert! Hayden ehhez a szereléshez egy nagy táskát vett ami jó választás.

Nemsokára összeállításokat, láthatsz, hogy mit is viselnek a tini sztárok a partikon!

Source