Poceli dani mode!

A. Eraković Press
Poceli dani mode!


Modna manifestacija „Jakobs fešn selekšn" sinoć je svečano otvorena u hotelu „Hajat" revijama Suzane Perić i modne marke „svit jirs" 

Revijama Suzane Perić i modne marke „svit jirs" sinoć je u „Hajatu" zvanično otvoren 12. „Jakobs fešn selekšn". Ova manifestacija održava se 12. put, a za dve nedelje najnovije kolekcije predstaviće više od 43 kreatora.

Manifestaciju je otvorila revija Suzane Perić, kreatorke čiji je rad veoma cenjen i u Nemačkoj, a njene modele rado nose i brojne poznate ličnosti. Najnovija kolekcija inspirisana je Francuskom i Sen Tropeom. Kolekcijom dominiraju haljine, po kojima je Suzana i prepoznatljiva. Tu su i dalje neobične i duge haljine sa printovima i raznobojnim atraktivnim dezenima. Modeli prate linije tela, ženstveni su, sa dubokim dekolteima i šlicevima. Idealni su za plažu, ali i za večernje varijante.

Na drugoj reviji predstavljene su kolekcije brenda „svit jirs". Modele su nosili njihovi domaći i inostrani promoteri. Reviju je otvorio glumac Nikola Đuričko, a zatim su se na pisti našli i jedan od urednika Pressa Aleksandar Jovanović, Ognjen Amidžić, Milica Stojanović, Andrija Milošević, Nina Senčar, Laura Gabino, Adrijana Čortan, Nemanja Rnić, Ivan Golušin, Danijel Alibabić, ali je pažnju publike najviše privukla atraktivna italijanska manekenka Maristel Garsija. „Svit jirs" i u kolekciji za proleće/leto pod nazivom „Ibica" ostaje dosledan mladalačkim i sportskim modelima.

U sinoćnim revijama uživale su brojne javne ličnosti, među kojima su bili Novak Đoković sa braćom Markom i Đorđem, Isidora Bjelica, Goga Sekulić, Danijela Vranić, Jelena Tomašević, Biljana Ristić, Sanja Marinković, Vesna Dedić, Nenad Jestrović, Kaja Ostojić, Sanja Papić, Jugoslav i Elena Karić, Ivana Mišković, Ana Bekuta, Milica Milša i Žarko Jokanović.


SourceAdd your comment
  Anonymous comment
Nickname:
Password:
  Remember me on this computer

Title:
Send me by email any answer to my comment
Send me by email every new comment to this article