Divat az egész családnak

Női Portál
Divat az egész családnak


A 816 svájci, német, osztrák, holland, belga, szlovén és magyar üzletet működtető Charles Vögele Csoport minden korosztály számára kínál divatos ruhákat, a különböző évszakoknak megfelelő kollekciókat és kiegészítőket.A Charles Vögele Csoport, Európa egyik vezető divatruházati üzletlánca október 11-én nyitotta meg legújabb üzletét a Market Centrál Ferihegy kereskedelmi parkban Vecsésen, a Fő u. 246-248. szám alatt. A női-, férfi- és gyermekruhákat valamint kiegészítőket kínáló, 1.168 négyzetméter alapterületű üzlet Takács Miklós vezetésével nyolc alkalmazottat foglalkoztat. A bolt október 11. és 14. között húsz százalékos nyitási kedvezménnyel várja vásárlóit. A Vögele első magyarországi üzletei Dunaújvárosban, Nagykanizsán, Nyíregyházán, Szekszárdon és Veszprémben nyíltak meg tavaly, idén pedig március elején Pápán, május végén Mosonmagyaróváron, június végén Siófokon, augusztus végén Miskolc északi részén, szeptember elején pedig Zalaegerszegen nyitottak új üzletet. A cég további hat bolt nyitását tervezi ebben az évben. A terjeszkedés következő állomása ismét Miskolc lesz, ezúttal a város déli részén nyílik új Charles Vögele üzlet.

Vecsésen nyílt meg a Charles Vögele tizenegyedik magyarországi üzlete

Nyitás: 2007. október 11-én

A 816 svájci, német, osztrák, holland, belga, szlovén és magyar üzletet működtető Charles Vögele Csoport minden korosztály számára kínál divatos ruhákat, a különböző évszakoknak megfelelő kollekciókat és kiegészítőket. A Vögele üzleteiben a vásárlók az egyszerű pólóktól és a hozzá illő farmertől a komplett öltönyig vagy kétrészesig minden alkalomhoz – munkához, szabadidőhöz vagy elegáns rendezvényekhez – megtalálják a tökéletes ruházatot és kiegészítőket.Charles Vögele 2007. évi őszi divatirányzatai


Női kollekció

A 2007/2008 őszi/téli női divatot a változás iránti igény határozza meg. Az őszi/téli trend jegyében ruhatárunkat teljesen át kell alakítanunk, ugyanis az új szezonban új formák, színek és anyagok jelennek meg. A legújabb divat nem csupán szűkebb nadrágokat, rövidebb szoknyákat, ruhákat és bővebb felsőket követel meg, hanem teljesen új formavilág lép színre, amely megváltozott életérzést közvetít. A női divat sokkal letisztultabbá válik, a könnyedséget az új formák és arányok fejezik ki. A nagy díszítési hullám pedig végleg a múlté.


- Megváltozott formák: Az arányokkal való játék alapját az egyes rétegek kialakítása nyomán a felsők meghosszabbítása jelenti: alul szűkebbek, felül pedig hosszabbak és bővebbek lettek.

- Letisztult színek: A divatvilágot a semleges színek határozzák meg. Alapként a fekete, a szürke több árnyalata, a kék, a piros és az ibolyakék árnyalatai szolgálnak. Az ősz hangulatát a barna és zöld változatai idézik, amelyeket az arany és a natúr színek egészítenek ki.

- Visszafogott díszítés: A díszítések visszafogottabbakká váltak, inkább a különböző árnyalatokkal való játék a jellemző, a rátététek és hímzések kora lejárt. A szövetdíszítések, redők, visszahajtások, tűzések és nyomatok a díszek új generációját képviselik.

- Érték: Jobb minőség, igényesebb kidolgozás és érték a divat. Ez a „rejtett luxus” a kiváló minőségű, egyszerű formákban és tökéletes szabásvonalakban mutatkozik meg.Férfikollekció

A 2007/2008 őszi/téli férfidivatot elegancia és letisztultság jellemzi. A városi és üzleti divat esetében a szabás biztosítja a modern hatást. A szabadidőruhák szintén ápolt benyomást keltenek.

Az öltönyöknél és zakóknál a divat üzenete egyértelmű: klasszikus összhatásra való törekvés egy csipetnyi lezserséggel. A nyakkendők újból szerephez jutnak, az érdeklődés középpontjába pedig az elegáns, stílusos öltönyök és ruhák kerülnek. A szűk szabás az ingekre is jellemző, míg az anyagok és színek az elmúlt szezonban hordottakhoz hasonlóak. A szűkre szabott nadrágokkal kombinált rövidebb zakók megakadályozzák, hogy a klasszikus összhatás túlságosan konzervatívnak hasson.


Az Upper-Casual (Jólápolt lezserség) jelszó jellemzi az új szabadidő-divatot, amelyet a klasszikus külső inspirál. A mosott, elnyűtt hatású ruhadarabok végképp kimentek a divatból. Az új szabadidőruháknál testhezálló kabátok, dzsekik, zakókabátok és alkalmi zakók valamint sötét, nem koptatott vászonfarmerek közül választhatunk. A színek letisztultabbá válnak. A középpontban a sötétbarna, a fekete, az éjkék és a szürke állnak, míg alternatívaként a természetes, világos színek állnak rendelkezésre.


Gyermekkollekció

„Játék a divattal“
Telt, meleg, sötét színek határozzák meg egyértelműen a 2007/2008 őszi/téli gyermekdivat képét. A gyermekruhák kialakítását Kína valamint a „Marie Antoinette“ című film inspirálta.


Nagyobb gyerekek:

A lányok számára tervezett, sportos stílusú „Flashback“ (Visszapillantás) témát a nyolcvanas évek divatja ihlette. A legfontosabb elemei közé a legging, a sötét csőfarmerek valamint a kenguruzsebekkel ellátott, körmintás vagy nagymintás kapucnis pólók tartoznak. A sportosságot olyan romantikus részletek finomítják, mint a redők, a játékos nyomatok, a kettő-az-egyben buggyos ujjak vagy a kockás szoknyák.A fiúruhák egy részét az iskolai egyenruhákra emlékeztető visszafogottság jellemzi. A kétsoros caban-kabátokat, kárómintás flanelingeket és szvettereket mellényekkel lehet hordani. Azok, akik a jófiús kinézett helyett inkább a vadabb, rocksztáros külsőt részesítik előnyben nehéz anorákokból, motorosdzsekikből, mosott hatást keltő, terepmintás kettő-az-egyben pólókból választhatnak.


Kisebb gyerekek:

A kisebb gyerekek divatja egyre inkább a nagyokéhoz igazodik. Mind a sport és utcai viselet, mind pedig a filmek és a televízió erős befolyást gyakorolnak a színekre és a formákra. Az őszi divatot két téma jellemzi: a sportos utcai viselet, amelyet az angol rockzene világa ihletett és a szabadtéri viselet, amely a természethez való kötődést tükrözi.

 


Source