Levis luxus farmerek és mobil

Női Portál
Levis luxus farmerek és mobil


A fiatal brit alkotócsoport (YBA) egyik tagja, Damien Hirst farmernadrágokat tervez. Nem is akármilyeneket: Swarovski kristályokból! A 2008-as tavaszi kollekciót a New York-i divathéten mutatták be.A Levi's 2006 óta gyárt Andy Warhol képeivel dekorált farmereket és pólókat. Marilyn matrica a hajtóka felett, Warhol-portré a combtőnél, szitázott képek a polókon. A Warhol Factory X Levi's névre keresztelt kollekcióban 80-300 dolláros áron kaphatóak nadrágok és felsők.A 2008-as tavaszi kollekciót a New York-i divathéten mutatták be, melynek tervezésébe Damien Hirst is beszállt. A fiatal brit alkotócsoport (YBA) egyik tagja farmernadrágokat tervez. Nem is akármilyeneket: Swarovski kristályokból kirakott koponyákkal díszíti a sötétkék, klasszikus farmert.


A tervek szerint az ilyen nadrágok ára a 4000 dollárt is meghaladhatják. Ami elég magas ár a farmermezőnyben, de nem Hirst életművében.


Hirst leginkább a Natural History nevű sorozatáról ismert, melyben, formaldehidben tartósított, néha felvágott, halott állatok szerepelnek. Munkáinak és kiállításainak minden esetben nagy sajtóvisszhangja van. Nemrégiben feltehetően a kortárs művészet legdrágább, 50 millió font (18,4 milliárd forint) értékű alkotását mutatta be legújabb londoni kiállításán: gyémánttal borított be egy XVIII. századból származó emberi koponyát. A koponya állítólag vevőre talált, egy ismeretlen vásárló tulajdonába került.Levi’s mobil: a fiatalok legújabb öltözék-kiegészítője

Már egy ideje nem titok, hogy a farmereiről ismert Levi's a francia ModeLabs vállalattal közösen készített mobiltelefont, amellyel a fiatal felhasználóréteget célozzák meg. A Levi's márkanévvel fémjelzett mobilt még idén ősszel forgalomba hozzák Európában.

 

Előreláthatólag szeptemberben kerül a boltok polcaira, és formatervezésében igazodik majd a gyártó farmernadrágjaihoz:

hasonló életérzést fog sugározni. A telefonról túl sok részletet nem lehet tudni, annyi biztos, hogy hatféle színben lesz kapható a fémházas divatos készülék, és helyet kap benne mp3-lejátszó, digitális kamera, valamint Bluetooth-al is ellátják. És mindez mennyibe fog kerülni, az egyelőre titok. 

 


Source