Vesele cipele nove sezone

Moda.hr
Vesele cipele nove sezone


Razigrane boje, uzorci na cipelama, cvijeće, slike, ili samo cipele u živim bojama 
"Novi par cipela u ormariću poboljšava ženino raspoloženje, a i traje dulje od kutije čokoladnih bombona"

Istraživanje povedeno na 1057 žena u Americi pokazalo je da prosječna Amerikanka u svojem ormariću ima devetnaest pari cipela. Podaci u Hrvatskoj nisu nam poznati, no uopće ne sumnjamo da su Hrvatice u korak s Amerikankama.

 Proljeće nam je sve bliže, a novi modni trendovi već su tu. Jednom riječju trend za obuću proljeće / ljeto 2008. mogao bi se opisati kao šaren - razigrane boje, uzorci na cipelama, cvijeće, slike, ili samo cipele u živim bojama. Različite teksture, kombinacije materijala i boja, a pogotovo kontrastne boje na rubovima u odnosu na glavnu boju apsolutni su hit ove sezone. U top izboru i ove godine su cipele sa sjajem, lakirane, s metalnim ukrasima ili perlama. 'Vintage' stil i dalje je prisutan i čini se kako ne izlazi iz mode. Ne treba se ograničavati, ove sezone cipele su stvarno raznovrsne i ne možete pogriješiti kakve god da izaberete. Više ili manje zatvorene, otvorene na prstima ili ne, s remenom oko noge ili bez njega, tenisice, balerinke, salonke, cipele s punom petom ili one s vrtoglavo visokom tankom potpeticom…

Sve se nosi!
štikle iz radionice Antonia Berardija
Uz sve ove modne trendove i novitete na modnim pistama i dućanima, za oko su nam najviše zapele, vjerojatno zbog svoje neobičnosti, cipele izašle iz dizajnerske radionice Antonija Berardija.

Štikle bez pete. Glavne trendseterice u svijetu Gwyneth Paltrow i Uma Thurman već imaju svoj primjerak u ormaru u klasičnoj crnoj boji, a najveća od svih Victoria Beckham ima par od zmijske kože.

Uglavnom, sve je dopušteno, treba samo biti hrabar i pokazati svoju osobnost. A kakva je vaša osobnost otkrijte u našoj fotogaleriji!
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 

SourceAdd your comment
  Anonymous comment
Nickname:
Password:
  Remember me on this computer

Title:
Send me by email any answer to my comment
Send me by email every new comment to this article