Jacobs Fashion Selection od 6. do 22. aprila

Mondo
Jacobs Fashion Selection od 6. do 22. aprila


Modna agencija Select najavila je 12. Jacobs Fashion Selection koji će biti održan od 6. do 22. aprila, na nekolika lokacija u Beogradu. 
"Reč je o najvećem i najambicioznijem modnom dogadjaju u jugoistočnoj Evropi. Domaća javnost će imati priliku da vidi aktuelne modne trendove, na revijama koje će se održavati u hotelu Hyatt, Madlenianumu, SKC-u, brodu 'Kolos', Sava centru, ali i na prelepom Ohridu", rekao je na konferenciji za novinare u utorak, u klubu White, Nebojša Grnčarski osnivač agencije Select.

On je najavio da će se ovoga puta, medju već tradicionalnim učesnicima, kao što su kreatori Suzana Perić, Zvonko Marković, Milena Radović, Jelena Nikolić, Nenad Sekirarski... robne marke Mura, Mexx, AMC, Sweet Years, Levante, St George..., predstaviti i gosti iz inostranstva.

"Poseban kuriozitet biće revija na kojoj ćemo videti kako izgleda kolekcija 'Jlo', pevačice Dženifer Lopez", rekao je Grnčarski.

Manifestaciju će otvoriti revija Suzane Perić - njene raskošne i ženstvene haljine, ali će i kraj biti u sličnom maniru - Zvonko Marković će zatvoriti 12. Jacobs Fashion Selection, kolekcijom koja će, kako je najavio, biti seksi i neodoljiva.

Da li je bio u pravu znaćemo uskoro, a i vi ćete biti na vreme informisani.


SourceAdd your comment
  Anonymous comment
Nickname:
Password:
  Remember me on this computer

Title:
Send me by email any answer to my comment
Send me by email every new comment to this article