Holivudski trikovi lepote

Bgdcafe
Holivudski trikovi lepote


Znamo da niste u Holivudu i da ove godine niste bili na Oskarima, ali to ne znači da uz par trikova holivudskih gurua lepote ne možete zasijati poput prave zvezde. Najpoznatiji svetski stručnjaci lepote tvrde da je sve u tome kako i kada koristiti pojedine proizvode koji mogu napraviti značajnu promenu u vašem izgledu.Primeri ili podloge za make up

U ponudi su skoro svake kozmetičke kompanije i uglavnom se baziraju na netoksičnoj silikonskoj bazi koja stvara nevidljiv i savršen sloj na vašem licu. Poput platna po kojem možete slikati. S njima možete zaboraviti na probleme sa aknama, borama i proširenim porama.

"J. Lo" sjaj

Postoji na hiljade proizvoda koji reflektuju svetlost i tako vaš ten čine mlađim i ujednačenim. Favorit poznatih vizažista je tečni osvetljivač (highlighter), kojeg možete pomešati sa kremom za lice ili tečnim puderom, i tako dati novu dimenziju tenu. Ova vrsta highlightera nije jednaka onima u prahu koji sadrže glitter, pa se ne sme koristiti po celom licu, već samo na jagodicama i ispod obrva. Za žene koje preferiraju prirodan sjaj, preporučujemo kremasti puder nakon hranjive kreme.


Piling "iznutra"

Na tretmane salicilnom kiselinom zvezde troše hiljade dolara. Međutim, savetnici za lepotu su i tome doskočili – na policama američkih radnji postoji preparat koji u sebi sadrži salicilnu kiselinu. Ime mu je Pepto Bismol. To je isti onaj preparat koji se koristi prilikom problema s probavom, samo što ga u ovom slučaju nećete piti, već njime namazati lice (poput maske), pričekati par minuta i skinuti vlažnim maramicama. Sjaj vašeg lica biće neverovatan, a ten podmlađen.

Napućene usne

Zaboravite skupe preparate za povećanje volumena i kupite malu bočicu ulja cimeta. Nanesite ga na usne vatiranim štapićem kada poželite sočnije i prirodno crvenije usne. U početku može malo peckati, ali zvezde se kunu u njegovu učinkovitost.

"Smokey eyes" tehnika

Tajna svake dobre 'smokey eyes' tehnike je u kombinovanju najmanje tri boje. Prema tome, zaboravite vaše crnu ili sivu senku i kombinujte nijanse dima koje sadrže shimmer.

Par dodatnih saveta

Za smanjivanje podočnjaka koristite kašičicu koja je bila bar pola sata u frižideru.
Tajna prekrivanja podočnjaka je u nanošenju preparata u što tanjem sloju, sloj po sloj, kao i u utapkavanju korektora jagodicama prstiju.
Bronzer treba biti u kamenu i mora sadržati roze nijanse. Narandžaste izgledaju neprirodno.
Za kosu punu glamura koristite šampone koji sadrže dimethicone copolyol, koji daje volumen

SourceAdd your comment
  Anonymous comment
Nickname:
Password:
  Remember me on this computer

Title:
Send me by email any answer to my comment
Send me by email every new comment to this article