Pariz – Nedelja visoke muške mode proleće/leto 2006

Global-Report
Pariz – Nedelja visoke muške mode proleće/leto 2006


Pariski defilei muške mode zasenili su ostale događaje u gradu, čak i pompezno snimanje filma "Da Vinci's code". Videli smo originalne kreacije nove pobornice muževnog odevanja, Ann Demeulemeester koja svojim momcima omogućava neobavezno leto u dugim, tamnim vestama i svetlim, veoma kratkim prslucima.  

Pariski defilei muške mode zasenili su ostale događaje u gradu, čak i pompezno snimanje filma "Da Vinci's code". Videli smo originalne kreacije nove pobornice muževnog odevanja, Ann Demeulemeester koja svojim momcima omogućava neobavezno leto u dugim, tamnim vestama i svetlim, veoma kratkim prslucima. Tome dodaje "pantacourts" u svetlim nijansama. Ove pantalone su već nekoliko sezona modni hit, samo se iz godine u godinu menjaju varijante.

  

 Odela s naštampanim duhovitim usnama što "plaze" jezik je zadnji, veoma popularan trend. Motiv je prenesen i na večernja odela ili kravate, samo umanjen. Na sreću, zadnja tri modela su sasvim jednobojna kao da označavaju aktuelnu tišinu mitske grupe "The Rolling Stones". Njena bela elegancija na muški način, može se upotpuniti s nekoliko dodataka, veselijih boja poput živo crvene ili elektro plave. Za topli period 2006 godine, mladići koji vole 70 godine, biće u centru modnih zbivanja, tako smatra Ray Kawakubo, stilista kuće "Comme des Garçons". 

   

Shvatate? Ovaj defile je posvećen njima. Nakon muške mode, započele su revije ženske mode koje će trajati od 06-09.07.2005, željno iščekujemo što nam to nude velikani Lacroix, Chanel, Givenchy, Jean Paul Gaultier i ostali.