Revija Paole Marzoto

Global-Report
Revija Paole Marzoto


Nakon završenog prvog dela na kojem su bile predstavljene kolekcije visoke mode poznatih italijanskih kreatora Renata Balestre i Pjerluiđija Fučija u petak su modnom revijom Paole Marzoto, u rezidenciji italijanskog ambasadora završeni šesti Dani italiijanske mode. U Beograd je pored kreatorke Paole Marzoto, koja je suvlasnica modne kuće Valentino stigla i njena majka Marta Marzoto, dizajnerka unikatnog nakita i Beatriće Boromeo, ćerka Paole Marzoto, italijanski super model, koja je otvorila i zatvorila reviju.Završeni Dani italijanske mode
Revija Paole Marzoto
Nakon završenog prvog dela na kojem su bile predstavljene kolekcije visoke mode poznatih italijanskih kreatora Renata Balestre i Pjerluiđija Fučija u petak su modnom revijom Paole Marzoto, u rezidenciji italijanskog ambasadora završeni šesti Dani italiijanske mode. U Beograd je pored kreatorke Paole Marzoto, koja je suvlasnica modne kuće Valentino stigla i njena majka Marta Marzoto, dizajnerka unikatnog nakita i Beatriće Boromeo, ćerka Paole Marzoto, italijanski super model, koja je otvorila i zatvorila reviju.
Marzoto se beogradskoj publici predstavila kolekcijom visoke mode, raskošnim haljinama i kompletima u boji zlata i srebra sa mnogo čipke, štrasa, tila i resa u kombinaciji sa cipelama "Vila" i nakitom koji je dizajnirala Marta Marzoto. Specijalni gost revije bila je Marija Bućelati, predsednica Smotre mode u Kotoru i vlasnica modne kuće kupaćih kostima "Pjedra". Reviji su prisustvovale brojne ličnosti iz javnog i kulturnog života Mauricio Masari, Prvoslav Davinić, princeza Jelisaveta Karađorćević, Danica Drašković, Radmila Hrustanović, Predrag Danilović, Goran Pitić. Dani italijanske mode održani su u organizaciji modne agencija "Fabrika" i Italijanske ambasade, a prema rečima organizatora oni su uvertira za predstojeću Smotru mode u Kotoru.