Ove jeseni želim - pončo!

novosti.rs
Ove jeseni želim - pončo!


Ako želite "personalizovan" pončo, sa vašim inicijalima, moraćete da platite i nešto više od 1100 evra. Učiniće da delujete ležerno, naročito u uskim farmerkama i kratkim čizmicamaIma nešto u tom ogrtaču! Ili pelerini? U svakom slučaju, ljubiteljke mode širom sveta, "odlepile" su za pončom, kada je Kara Delevinj, jedna od najuspešnijih svetskih manekenki, prošetala pistom ogrnuta Barberi "ćebetom" od fine jagnjeće vune i kašmira.

Ako želite "personalizovan" pončo, sa vašim inicijalima, moraćete da platite i nešto više od 1100 evra, kolika mu je inače cena... Kao Sara Džesika Parker, Rouzi Hantington Vajtli, engleska glumica i manekenka, "Viktorijin anđeo" i Olivija Palermo, njujorška trendseterka i modna blogerka.

Zato, ako ove jeseni ogrnete pončo, sigurno nećete ostati nezapaženi! Greje vas, onako mekan, lepršav, prijatan, a opet delujete tako ležerno, naročito u uskim farmerkama i kratkim čizmicama.

Za elegantniji "outfit", neka vam malo "spadne" s ramena, a za sportski - raskošni pončo s resama, pantalone ili šorts i, naravno, čizme od meke kože do kolena. Duži ili kraći, od konca, vune, kašmira ili tvida, ukrašen kožnim kaišićima, pletenicama ili drvenim dugmićima, sigurno ćete pronaći onaj pravi za vas.Source


Article viewed 4648 timesAdd your comment
  Anonymous comment
Nickname:
Password:
  Remember me on this computer

Title:
Send me by email any answer to my comment
Send me by email every new comment to this article