Roksanda Ilinčić jarkim bojama oduševila Londonce

Ljubica Krstic http://zena.blic.rs
Roksanda Ilinčić jarkim bojama oduševila Londonce


Naša kreatorka Roksanda Ilinčić već godinama je favorit britanskih modnih kritičara, a novom kolekcijom za proleće dokazala je da zaslužuje njihovo poverenje. Kreatorka, čije su modele nosila neka od najvećih imena šoubiznisa, za svoje kreacije kaže da nisu uobičajene za ulicu, ali i da upravo zbog te slobode obožava Landon.Roksanda nas je već navikla ne besprekornu eleganciju, pa je tako bilo i ovog puta. Njeni modeli su šetali futurističkom pistom u Londonu u kreacijama koje krasi jedinstveni spoj neobičnih i neočekivanih oblika i ravnih linija.

 

Roksanda za proleće preporučuje jarke, upečatljive boje, a ona ih na svojim modelima kombinuje na najrazličitije načine.

 

Ni print nije zapostavljen, a kreatorka se odlučila za geometrijski dezene. Poseban detalj su cipele, koja takođe krase sve boje duge.

 

Roksanda, koja priznaje da ne zna šta bi bila da nije modni dizajner, kaže da bi, da nije u Londonu, najradije bila kod kuće, u svom rodnom Beogradu.

 

Ona je za "Vog" takođe izjavila i da je jako srećna što su njene modele nosila neka od najuticajnijih imena politike i šobiznisa, ali ima i jednu neostavarenu želju.

 

- Nikad nisam videla muškarca u svojim modelima, a volela bih da vidim opuštenog, uzbudljivog muškarca u njima - izjavila je ona.

 

Dok su se modeli nizali na pisti, publika je uzbuđeno gledala haljine i komplete u kojima ćemo vereovatno uskoro videti i neke od poznatih žena. Među Roksandinim klijentkinjama nalaze se Kejt Midlton, Mišel Obama, Kejt Blanšet, Lejdi Gaga i mnoge druge poznate ličnosti.

 

Kreatorka je na kraju revije stidljivo provirila i pozdravila sve prisutne, i dobila je gromoglasan aplauz.


Source


Article viewed 3435 timesAdd your comment
  Anonymous comment
Nickname:
Password:
  Remember me on this computer

Title:
Send me by email any answer to my comment
Send me by email every new comment to this article