Ružičasti kaputi

novosti.rs
Ružičasti kaputi


Kaputi sa ružičastim tonovima su idealni za dnevne i večernje prilike, a prednost im je u tome što podižu na viši nivo i najjednostavnije odevne kombinacije, osvežavaju celokupan izgled





OVE zime roze nijanse osvežavaju nove kolekcije. Ružičasti tonovi našli su se na mnogim komadima odeće, a među njima najupečatljiviji su kaputi. Dizajneri su im novim nijansama i krojevima dali moderniji pečat.


Idealni su za dnevne i večernje prilike, a prednost im je u tome što podižu na viši nivo i najjednostavnije odevne kombinacije, osvežavaju celokupan izgled. U novim linijama zastupljeni su kaputi u roze nijansama. Izdvajaju se veliki i široki modeli, koji su vrlo popularni ove zime. Moderni su i uski "militari" roze kaputi sa istaknutim naramenicama, koje daju ženstvenu notu. Takođe su aktuelni klasični modeli sa kaišem, kao i oni retro kroja, strukirani, sa sitnim naborima.

Ružičaste kapute lako možete da kombinujete i sa drugim bojama, odlično stoje uz crne, sive, braon, bele tonove, deluju zanimljivo i ekstravagantno u kombinaciji sa crvenim, ljubičastim i narandžastim nijansama.



Source


Article viewed 3101 times



Add your comment
  Anonymous comment
Nickname:
Password:
  Remember me on this computer

Title:
Send me by email any answer to my comment
Send me by email every new comment to this article