Modne zapovesti Andreja Pejića

zena.blic.rs
Modne zapovesti Andreja Pejića


Andrej Pejić je jedinstven i neponovljiv u svoj svojoj vanzemaljskoj lepoti, sam je stvorio svoj stil i nikad niko neće moći da ga iskopira. Ipak, ukoliko želite da budete stilizovani kao on, predstavljamo vam pet osnovnih pravila kojih se ovaj maneken drži, a koja je potvrdio i ovih dana tokom boravka u Beogradu.CRNO

Tokom njegovog boravka u srpskoj prestonici imali smo priliku da vidimo Andreja u isključivo crnoj garderobi. Sam je za svoj stil rekao da voli da se oblači rokerski i da se u crnom najbolje oseća, pa je to bio njegov izbor i za žurku u Mikser hausu na kojoj je puštao muziku (pogledajte fotke na Nightlife.24sata.rs). Dakle, dobra crna kožna jakna i što tamnije farmerke koje vam dobro stoje najbolja su kombinacija.

 

USKE MAJICE

Andrej ima telo zbog kojeg bi se većina žena postidela, pa je jasno i zašto želi da ga istakne. On se opredeljuje za uske, uglavnom crne, providne ili upadljivo kratke majičice koje skreću pažnju na njegov tanak struk i ravan stomak. 

 

UPADLJIVA ODEĆA

Andreja Pejića nikada nećete videti da ima neki običan model obuće na nogama. Od kratkih bajkerskih čizmica do džombastik cipela sa nitnama i detaljima, Andrej savršeno uklapa trenutne modne stilove u svoj fazon. Voli da nosi vrtoglave štikle, koje po mogućstvu imaju pertle, nitne, šiljke, bodlje i bez problema mogu da iznesu celu odevnu kombinaciju.


Source


Article viewed 1751 timesAdd your comment
  Anonymous comment
Nickname:
Password:
  Remember me on this computer

Title:
Send me by email any answer to my comment
Send me by email every new comment to this article