Sakrijte samo problematične tačke na svom telu

zena.blic.rs
Sakrijte samo problematične tačke na svom telu


Muku mučite da zakamuflirate problematične viškove na svom telu? Naučite da se borite sa problematičnim tačkama. Probajte neke trikove sa odećom i asesoarom kako biste pametno prikrili ono čime se baš i ne ponosite.OPUŠTEN STOMAK

Ako mislite da vam je stomak jedan od problematičnih delova tela nosite haljine sa visokim strukom. Druga mogućnost je da ne stežete kaiš oko struka, da kombinujete duge ogrlice i marame oko vrata ležerno vezane u trougao. Ne uvlačite majice u donji deo odeće. Birajte velike torbe koje ćete nositi na podlaktici ili manje torbe ukrštene preko ramena tako da vam sakriju stomak.


OPUŠTENE RUKE
Tamnije boje su dobar način da prikrijete disproporcije na vašem telu. Ako imate šire bokove ili struk u odnosu na ostatak tela, izbegavajte kaiševe. Za opuštene nadlaktice, izbegavajte debele bretele, dugačke rukavice i pufnaste rukave. Naboran i ukrašen dekolte ili interesantna ogrlica usmeriće pažnju baš tamo gde treba.

ŠIROKO ČELO
Ako imate široko čelo, onda će vam šeširi, kape i trake pomoći da to prikrijete. Odvucite pažnju sa čela tako što ćete nositi šiške ili razdeljak sa strane.

MESNATI BOKOVI
Nikada nemojte da nosite kaiš na farmerkama. Farmerke s visokim strukom i haljine A kroja pomoći će da se jastučići sakriju. Takođe, probajte sa letnjim haljinama koje se šire od struka na dole.


KRATAK VRAT
Nosite duge minđuše kako biste uokvirili lice i stvorili iluziju dužeg vrata. Dok V i U izrezi vizuelno produžavaju vrat, nežne dugačke ogrlice sa velikim priveskom će učiniti da izgledate smelo. Nosite maramu ili šal oko vrata tako da krajeve pustite da slobodno padaju.


PODBRADAK

Izbegavajte ogrlice uz vrat i umesto njih nosite duže komade nakita. Dekolte ili izrez gornjeg dela odeće trebalo bi da je veći ili duži, kako bi linija brade bila bolje definisana.


MALE GRUDI
Nosite odeću koja je naborana i bogatija u predelu grudi, jer će vam to dati puniji i obliji izgled. Probajte i sa rolkama, kako biste naglasili grudi. Kragne i ogrlice nosite bliže vratu, kako bi efekat većih grudi bio potpun.


Source


Article viewed 3018 timesAdd your comment
  Anonymous comment
Nickname:
Password:
  Remember me on this computer

Title:
Send me by email any answer to my comment
Send me by email every new comment to this article