Večan šarm mantila

novosti.rs
Večan šarm mantila


Mantil možete nositi i uz kežual i glamur, i preko dana i uveče, jer je toliko jednostavan da se savršeno uklapa u svaki modni izbor

JOŠ OD davnih dvadesetih godina prošlog veka kada je dizajniran kao kabancica za vojnike britanske vojske, mantil je postao inspiracija mnogim dizajnerima koji su ga vremenom učinili jednim od najženstvenijih komada odeće.

Danas je već postao nezaobilazan u mnogim kolekcijama bez obzira na sezonu, i mnogima je omiljen zbog upečatljivosti i lakoće kombinovanja.

Mantil možete nositi i uz kežual i glamur, i preko dana i uveče, jer je toliko jednostavan da se savršeno uklapa u svaki modni izbor.

Početkom proleća mantili se vraćaju u svakodnevne odevne kombinacije, a u novim kolekcijama dominiraju modeli različite dužine i kroja. Klasični modeli su se pojavili i u kraćoj varijanti, dizajnirani su od laganih materijala i mogu se videti u svim bojama.

Mantili A-kroja savršeno ističu struk, a najbolje stoje uz kraće haljine i uske pantalone ili farmerke.

Moderni su i modeli sa ruskom kragnom, sa izrazito širokim kaišem, dvorednim kopčanjem. Militari modeli u maslinastim i sivkastim tonovima, sa izraženim naramenicama, odlično se kombinuju uz različite stilove, i elegantne i ležerne. Source


Article viewed 3866 timesAdd your comment
  Anonymous comment
Nickname:
Password:
  Remember me on this computer

Title:
Send me by email any answer to my comment
Send me by email every new comment to this article