Ricinusovo ulje za duže trepavice

novosti.rs
Ricinusovo ulje za duže trepavice


Postoji način da regenerišete trepavice, kao i da ih učinite gušćim i dužim. Čarobni lek je ricinusovo ulje, koje bi trebalo da nanesete svaki dan pre spavanja

Svaka žena želi da ima duge, guste trepavice, kao sa reklame za maskare. Ipak, malo je njih koje mogu da se pohvale prirodno lepim trepavicama, a mnoge koje su ih imale oštetile su ih svakodnevnim šminkanjem ili neuklanjanjem tragova mejkapa sa očiju.

Postoji način da regenerišete trepavice, kao i da ih učinite gušćim i dužim. Čarobni lek je ricinusovo ulje, koje bi trebalo da nanesete svaki dan pre spavanja, posle uklanjanja kompletne šminke.

Osim ricinusovog ulja, potrebna vam je i stara, suva maskara. Dobro operite njenu četkicu i osušite je na sobnoj temperaturi, zatim pred spavanje je umočite u ulje i nanesite na trepavice.

Na ovaj način ricinus će tokom noći da regeneriše trepavice i podstakne njihov rast. Postupak bi trebalo ponavljati najmanje tri puta nedeljno da bi pokazao dobre rezultate. Trepavice će biti lepše, duže i gušće već posle nedelju dana, a vrhovi će biti beli što je znak da rastu.

Ricinusovo ulje možete da koristite i za rast kose, utrljajte ga u koren dlake nekoliko minuta pre pranja, a zatim šamponirajte i isperite. Tretman primenjujte dva puta mesečno, a kosa će brže rasti i biti lepršavija, nežnija i svilenkastija.Source


Article viewed 2874 timesAdd your comment
  Anonymous comment
Nickname:
Password:
  Remember me on this computer

Title:
Send me by email any answer to my comment
Send me by email every new comment to this article