Modni izbor dana: Blejk Lajvli u fantastičnoj haljini boje trule višnje

nadlanu.com
Modni izbor dana: Blejk Lajvli u fantastičnoj haljini boje trule višnje


Nije novost da mlada glumica Blejk Lajvli odavno uživa status modne ikone koja u pravom trenutku izabere odgovarajuću kombinaciju i sve zaseni. Nije ni čudno, ipak ona u prestižnim prvim redovima modnih revija ćaska sa Anom Vintur. Pogledajte sjajnu kombinaciju koju je izabrala za premijeru animiranog filma "Kruds"!    Share

Foto: Beta/AP

Mlada glumica Blejk Lajvli, zvezda serije "Gossip Girl" i supruga glumca Rajana Rejnoldsa, oduševila je sve na crvenom tepihu uoči njujorške premijere animiranog filma "Kruds" (The Croods).

Blejk, koja već uživa status modne ikone, za ovu priliku je izabrala najnoviju kreaciju Mariosa Švaba - kratku haljinu u boji trule višnje sa vrlo atraktivnim PVC detaljem na grudima. U skladu sa belim rubom haljine, ona je izabrala bele salonke Botega Veneta. Naravno, to je u potpunosi u skladu sa aktuelnim trendom salonki nasuprot sada već passé "platformkama". Nakit joj je bio vrlo diskretan, šminka prirodna kao što obično i bira, a kosa neobavezno vezana u rep.

Po našem mišljenju, Blejk je još jednom dokazala da zna da se obuče u skladu sa prilikom, godinama, građom, a da to sve deluje i elegantno i nonšalanto.


Source


Article viewed 2867 timesAdd your comment
  Anonymous comment
Nickname:
Password:
  Remember me on this computer

Title:
Send me by email any answer to my comment
Send me by email every new comment to this article