Luksuz i otmenost pliša

novosti.rs
Luksuz i otmenost pliša


Nekada je bio rezervisan samo za posebne prilike, a danas je u potpunosti prilagođen svakodnevnim situacijama

PLIŠ, materijal luksuza i otmenosti, i ove zime bio je inspiracija mnogim dizajnerima.

Nekada je bio rezervisan samo za posebne prilike, a danas je u potpunosti prilagođen svakodnevnim situacijama.

Kombinacijom različitih krojeva, modernog i retro dizajna kretaori su se vrlo maštovito poigrali i iskoristili pliš u raznim odevnim kombinacijama i stilovima. Tako sada u odeći od pliša možete izgledati i elegantno i šik, opušteno i boemski, ali i vrlo otmeno i luksuzno.


Raskošne haljine od pliša, pa uske i one jednostavnijeg kroja, dominiraju u mnogim aktuelnim kolekcijama. Veoma upečatljive su i haljine sa diskretnim naborima, ali i one dugačke koje savršeno ističu figuru. Aktuelni su plišani sakoi koji se ove zime nose u svim bojama, a često se mogu videti u različitim odevnim varijantama pre svega zbog toga što su zahvalni za kombinovanje.

Moderni su i korset i top od pliša, koje treba pažljivo kombinovati kako bi efekat bio potpun, a najbolje stoje uz tamne pantalone ili farmerke i čizme. Interesantne su i plišane tunike sa puf ramenima i rukavima, ali i pantalone koje najbolje stoje uz košulje i bluze od laganih materijala upotpunjene brošem ili dugačkim ogrlicama.

Pliš se ove sezone nosi u različitim bojama, u crvenoj, plavoj, zlatnoj, žutoj, boji šljive...ali i prošaran printom i desenima.

Veoma otmeno i šik izgledaju i detalji od pliša - šalovi, torbe, kape, ali i čizme raznih dužina i cipele ravne ili sa visokom potepticom. Ovi detalji svaku odevnu kombinaciju podižu na viši nivo, a mogu se nositi uz različite stilove odevanja.Source


Article viewed 3785 timesAdd your comment
  Anonymous comment
Nickname:
Password:
  Remember me on this computer

Title:
Send me by email any answer to my comment
Send me by email every new comment to this article