Koji model kaputa pristaje baš vašoj figuri

zena.blic.rs
Koji model kaputa pristaje baš vašoj figuri


Planirate kupovinu novog kaputa? Osim što će ove sezone dominirati "vojnički stil", možete izabrati i romantične krojeve koji će se svakako nositi. Kaput koji ćete odabrati mora da bude u skladu s oblikom vašeg tela kako bi vam savršeno pristajao.Ako imate koji kilogram viška, ako vaše telo ima oblik peščanog sata, nosite svetle i kapute upečatljivih boja, one sa životinjskim printom. Ukolio imate bujnije poprsje najbolje će vam pristajati širi, udoban kaput. Nosite ga s pantalonama da ne biste izgledali kao "kockica". Ako želite da sakrijete obline možete da kupite i kaput asimetričnog kroja. Dame koje imaju kraći torzo i duže ekstremitete bez razmišljanja treba da odaberu kaputi s krznom oko vrata. Ukoliko ste, ipak, mršavica za vas je idealan kroj strukiran kaput.

 


Zanimljive kopče i desen izdavaju ovaj model. Možete ga nositi u svakodnevnim ležernim kombinacijama, ali i za večernje izlaske. Kvalitetni materijali, kao što je ovaj melirani štof, ključni su za izbor dobrog kaputa koji će vas grejati. Ovaj model možete nabaviti u prodavnic "Moyra Li" po ceni od 19.990 dinara.


Svedena i moderna dužina, siva boja se lako kombinuje sa svim odevnim kombinacijama izdvajaju ovaj model, kao i zaniljivo kopčanje i ukrsana obrada džepova. Model koji vam predlažemo košta 5.190 dinara u radnjama domaće trikotaže "Modus". Osim kvalitetnog dizajna, kaput je od napravljen od mešavine sintetičkih i prirodnih materijala i jednostavan je za održavanje.


Jednostavan sivi kaput, modernog kroja izdvaja se svojim atraktivnim sečenjem, obradom džepova i ranflama na donjem delu kaputa. Trenutno je na sniženju u prodavnicam "Change me" i košta 2.990 dinara. Izrađen je od pamuka i poliestera.


Idealan model za hladne dane, boja se uklapa sa svime što možete da imate u svom garderoberu. Interesantne kopče i dugmići ga izdvajaju. Ovo je jedan od onih večitih modela koji ćete dugo i sa zadovoljstvom nositi. Možete ga kupiti u prodavnicama "PS Fashion" po ceni od 10.990 dinara.


Source


Article viewed 4597 timesAdd your comment
  Anonymous comment
Nickname:
Password:
  Remember me on this computer

Title:
Send me by email any answer to my comment
Send me by email every new comment to this article