Sa modnih pista 32. Beogradske nedelje mode

zena.blic.rs
Sa modnih pista 32. Beogradske nedelje mode


Ovogodišnji 32. Beogradski fešn vik, koji je počeo 26. oktobra, svoje kreacije predstavila su neka od najvećih imena domaćeg sveta mode, ali i novi dizajneri, iz zemlje i regiona. Iz dosadašnjeg programa nedelje mode izdvajamo revije Dragane Ognjenović, Ane Ljubinković, kolekciju "Ostrvo" Dode Komad, diplomsku reviju Biljane Tipsarević i modele hrvatskih dizajnera Ogija Antunca i Zorana Mrvoša. 

ANA LJUBINKOVIĆ

Kreatorka Ana Ljubinković pokazala je svoju kolekciju za jesen/zimu 2012.  Modeli različitih boja i dezena, i bajkovite kreacije pravo su osveženje za predstojeću sezonu. 

DODA KOMAD

Profesorka FDU Doda Komad predstavila je kolekciju, inspirisanu ostrvima Mediterana, njegovom florom, faunom i stenama. Umetnički modeli prikazani na vizuelno raskošnoj reviji su izarazito umetnički modeli.


BILJANA TIPSAREVIĆ

Kao jedan od studenata završne godine Akademije Del Lusso, Biljana Tipsarević je svoju diplomsku reviju zamislila kao kolekciju elegantnih haljina. Izrađene od pliša, sa dodacima čipke, njeni modeli odišu ženstvenošću i seksipilom.  

 

OGI ATUNAC I ZORAN MRVOŠ

Hrvatski dizajneri Ogi  Atunac i Zoran Mrvoš, čije su kolekcije predstavljene u okviru projekta" Zona 45 platforma regionalnih dizajnera" , predstavili su modele koje odlikuje crna, bela boja, pastelne nijanse, kao i kontrasti crne i jarko žute boje. Njihove kreacije su novi izraz elegancije, spoj sofisticiranosti i mladalačkog izgleda. 

  

 

 

 


Source


Article viewed 4549 timesAdd your comment
  Anonymous comment
Nickname:
Password:
  Remember me on this computer

Title:
Send me by email any answer to my comment
Send me by email every new comment to this article