Trajni lak za nokte

Global Fashion Report
Trajni lak za nokte


Koliko su nokti važni pokazuje nam modna industrija koja konstantno lansira razne inovacije za oblikovanje i njegu noktiju. Nokti su moda, savršen dodatak našem izgledu, oni mogu pokazati koliko ste modno osvešteni i negovani ali i obrnuto.

Zato svaka žena priželjkuje brze, bolje i dugotrajne rezultate laka za nokte. Osim ako se niste odlučili za trajni gel koji moramo priznati nije za svaki nokat a i trajno oštećuje nokte s obzirom da moramo brusiti cijelu prirodnu površinu nokta. Zato su u CND (industrija za izradu lakova i gelova za nokte) odlučili napraviti što prirodniji trajni lak za nokte.
Pozdravite prirodnost! Trajni lak je patentirana zaštićena inovacija koja posjeduje UV3 tehnologiju koja je kombinacija jednostavne upotrebe a izdržljiva je kao gel, nema brušenja, nema turpijanja. Zašto je trajni lak drugačiji od svega što ste do sada probali? Trajni lak tehnologija omogućava pomoću malih kanalića u laku da nokat diše, aktivne hranjive supstance koje su dodate u lak hrane, vlaže nokat i štite ga od bilo kakvih oštećenja. Lako se nanosi, postojan je kao gel i lako se skida. Garantuje visoki sjaj dve nedelje i moguće ga je aplicirati na gel a isto tako ga je lako otkloniti . Celi proces manikira i nanošenja traje svega 30 min. ,a skidanja 10 min. Recite zbogom dugom sušenju laka za nokte, otporan je odmah nakon nanošenja na grebanje i guljenje ili kojekakva druga oštećenja bilo da su vam ruke mokre ili da puno tipkate na tastaturi vašeg računara.U salonu EXTREMO Hilandarska 1 (socijalno), Novi Sad, vam nude pored nadogradnje noktiju, izlivanja niktiju ,nail arta tj oslikavanje noktiju, manikira i pedikira, novu uslugu manikir sa trajnim lakovima! Za sve one koje ne žele samo lak koji će im trajati mnogo duže na noktima. Dodjite i probajte nesto novo!
Article viewed 6295 times