U trendu, udobro i toplo: Obuća s kojom nećete pogrešiti

zena.blic.rs
U trendu, udobro i toplo: Obuća s kojom nećete pogrešiti


Italijanski proizvođač obuće robne marke „Air Step“, prepoznatljiv po modernom dizajnu, kvalitetu i udobnosti, za sezonu jesen/zima predlaže modele koji su apsolutnih hit.Bajkerske čizmice, obuća sa nitnama i životinjskim printom, patike sa skrivenom platformom najdominantniji su trendovi kada je reč o obući za aktuelnu sezonu. Italijanski brend "Air Step", koji proizvodi „Olip Italia Spa“ ponudio je upravo takve modele u novoj kolekciji, a na vama je da isprobate da li zaslužuju epitet koji imaju - svaka cipela − remek delo.

 

Zahvaljujuću modernom dizajnu, kvalitetnoj koži, ručnoj finalnoj izradi i udobnosti po kojoj može da konkuriše bilo kom paru ortopedskih cipela. Zbog toga je već godinama prvi izbor za sve one koji su stalno u pokretu, a žele da uvek izgledaju najbolje.

 

Izgled obuće na prvi pogled privlači, jer se vidi da su prave zanatske. Ono što je karakteristično za brend „Air Step“, koji može da se kupi i u prodavnicama „Knez“ u Knez Mihajlovoj ulici u Beogradu, jesu đonovi od specijalne pene koja ima tzv. memorijski efekat. To znači da se đon prilikom hodanja, uvek vraća u svoj prvobitni oblik. Unutršnjost obuće je napravljena od goveđe kože, koja garantuje prozraču klimu u cipelama.

 


Source


Article viewed 6799 timesAdd your comment
  Anonymous comment
Nickname:
Password:
  Remember me on this computer

Title:
Send me by email any answer to my comment
Send me by email every new comment to this article