Tri najpopularnija modela torbi za sve prilike

smedia.rs
Tri najpopularnija modela torbi za sve prilike


Ako se spremate da kupite novu torbu sigurno ste rastrzani između brojnih ovosezonskih trendova. Za vas smo odabrali tri najpopularnija modela sezone koji su oduševili dizajnere i trendseterke, a uz pažljivo finansijsko planiranje možete priuštiti sebi čak i više od jedne.1. XXL pismo torbica

Takozvana clutch torbica je namenjena prvenstveno za elegantnije prilike, pa je savršen dodatak haljinama, odelima i otmenim kombinacijama. Ali ove godine ovaj popularan model je malo "porastao". XXL clutch je novi trend koji će se, osim uz večernji, savršeno uklopiti i uz dnevni look.

***Lakovi za nokte: 15 ideja za zimski manikir (FOTO)

2. Doktorska torba

Model takozvane doktorske torbe je savršen retro modni dodatak. Kako samo ime kaže, svoj oblik dobile su po uzoru na torbe u kojima su doktori nekada nosili medicinski pribor na teren, a u našim rukama trpe sve - od lekova i parfema do malih kišobrana i prepunih rokovnika. Ako morate da odaberete samo jednu torbu, neka to onda bude doktorska.

3. Rokerski look

Iako sumnjamo da iko od poznatih modnih dizajnera u svoje slobodno vreme stvarno sluša hevi metal, ovaj muzički pravac je itekako vredan izvor inspiracije. Ulaštena koža, zakovice, šiljci i srebrni detalji postali su nezaobilazni ukras ženskih torbi. Nama su omiljeni modeli s ručkama i remenjem koje možete prebaciti preko ramena, ali nećete pogriješiti ni s pismo-torbicom.

Source


Article viewed 2867 timesAdd your comment
  Anonymous comment
Nickname:
Password:
  Remember me on this computer

Title:
Send me by email any answer to my comment
Send me by email every new comment to this article