Štikle za jesen/zimu 2012/2013: TOP 50 MODELA

cromoda.com
Štikle za jesen/zimu 2012/2013: TOP 50 MODELA


A sada pravi spektakl - donosimo vam čak 50 vrućih modela jesensko-zimskih štikli iz kolekcija gotovo svih najpoznatijih svjetskih brandova!Svjesni smo koliko su štikle važne svakoj suvremenoj ženi. Cool duboke tenisice i bajkerske čizme jesu hit i trend za kojim žudimo, ali postoje neki klasici koji egztistiraju izvan kategorija vremena i prolaznih diktatura iz New Yorka, Londona, Milana i Pariza. A mala crna haljina i crne ili crvene štikle u modnoj galaksiji zaslužuju etiketu klasika svih klasika!

Iz beskrajnog oceana jesenskih štikli teško je, zapravo nemoguće nekom koliko-toliko objektivnom metodom odabrati 50 najboljih modela. Ovaj pregled nije baš tako bolesno ambiciozan, ali vam ipak može olakšati potragu za idealnim parom. Ili, ako ništa drugo, poslužiti kao inspiracija za pronalazak nekog sličnog modela.

Od Bershke i H&M-a preko Steve Maddena i Aldoa do Atwooda i Louboutina

Dizajneri su se svojski potrudili zadovoljiti različite ukuse, ali i financijske mogućnosti. Louboutinove majstorije više nije ni potrebno komentirati, a klasu za sebe čine i Giuseppe Zanotti, Sergio Rossi, Brian Atwood, Nicholas Kirkwood te, naravno, neizbježni Yves Saint Laurent, koji možda ne nudi inovaciju i eksperiment, ali zato iz sezone u sezonu oduzima dah bezvremenskim modelima - simbolima ženstvenosti i rafiniranog seksepila. U 'paprenoj' kategoriji pozornost zaslužuju i Jimmy Choo, Alejandro Ingelmo, Ruthie Davis, Casadei te prepoznatljiva Charlotte Olympia.

Alternativa su sjajni Aldo te high street giganti koje sve i da želimo ne možemo izbjeći - H&M, Zara, Mango i Bershka. Tu su i dva modela američkog hit branda Steve Madeen, koji će od večeras biti dostupan u Zagrebu.

Životinjski uzorci, šljokičasti detalji, zakovice, jednobojni klasici... Sve to i još puno toga više čeka vas u galeriji fotografija. Cijene se kreću od 200 do 10-ak tisuća kuna, a u igri je čak 50 top modela štikli za jesen/zimu 2012/2013. Uživajte!

Source


Article viewed 4239 timesAdd your comment
  Anonymous comment
Nickname:
Password:
  Remember me on this computer

Title:
Send me by email any answer to my comment
Send me by email every new comment to this article