TREND: Military

moda.hr
TREND: Military


Ako vam se ikada svidio vojnički stil koji predstavlja samopouzdani gard i čvrst stav ove sezone došli ste na svoje. Military odnosno "vojnički" trend u svakom je smislu zavladao ove jeseni, a čeka ga i duga zima. Prvi predstavnik 'military' trenda je vojnički kaput koji najčešće opisujemo kao dugački, predimenzionirani, tamnozeleni komad zlatnih dugmeta. Međutim, ova sezona nudi razne interpretacije - od kratkih jaknica do parka i kaputa u bojama kao što su crveni ili tamnoplavi.

TREND: Military
Altuzarra


TREND: Military
Burberry Prorsum

TREND: Military
Haider Ackermann

Dizajneri poput Haider Ackermanna, Jason Wua i Salvatore Farregama pokazali su svoju viziju ovoga trenda u kolekcijama za jesen/ zimu 2012/13. Zanimljivo je kako se trend razvija i kako je svaki modni insider ovaj stil predstavio na drugačiji način. Naime, military sada znače i strukirane haljine, strukirane parke, neki ga nose u kombinaciju s puno kože, kožnih remena i čizmi, drugi pak uz ženstvene suknje i hlače.
TREND: Military
Ako ste se već zasitili strogog kroja i zlatnih detalja na kaputima ili već imate jedan takav, preporučujemo vam zaviriti u 'street style' brendove poput Zare, Manga i H&M-a koji nude i military košuljice, džempere i veste, a posebno su popularne 'kamuflaž' hlače i parke. Ovakav trend ne morate nužno nositi u istom stilu. Naime, na parku ili vojničke čizmice možete kombinirati romantične haljine i suknje. Odlučite se li za kombinaciju boja, uz tamnije nijanse zelene i plave savršeno pristaje bordo, odnosno boja vina koja je također veliki hit. Eksperimentirajte s bojama i printevima, čeka nas duga monotona zima!

TREND: Military

TREND: Military

Source


Article viewed 2370 timesAdd your comment
  Anonymous comment
Nickname:
Password:
  Remember me on this computer

Title:
Send me by email any answer to my comment
Send me by email every new comment to this article