Mizrahijevo mirisno čudo

novosti.rs
Mizrahijevo mirisno čudo


Za svoje mirisno krštenje Mizrahi odabrao je bočicu po uzoru na stare holivudske, sa pumpicom, i u nju je smestio kapljice parfema "Fabulous"
Ovog septembra njujorški dizajner Isak Mizrahi pridružiće se čuvenim kolegama koje kreiraju odeću, a već imaju i svoje parfemske bočice.
Za svoje mirisno krštenje Mizrahi, koji se dokazao kao uspešan poslovni čovek, odabrao je bočicu po uzoru na stare holivudske, sa pumpicom, i u nju je smestio kapljice parfema "Fabulous".
Da li je ovaj naziv pretenciozan, budući da sadrži prideve kao što su "čudesan", neverovatan", kao iz bajke", znaće se uskoro, kada bude stigao pred žene. Za sada se zna da Mizrahi za njega kaže da je senzualan, bezvremenski i da dočarava atmosferu Njujorka i stil žena u ovoj metropoli.
Parfem je cvetno–voćni. Gornje note čine bergamot, mandarina i nektarina. Posle probuđenih čula, slede srednje note koje uključuju opojni miris jasmina, frezije i božura, dok su u bazi sandalovina, kedrovina i vanila.
U stvari, čudesno ženstven miris sadrži Isakovu želju da učini da se žena oseća kao da svaki put na sebi ima večernju haljinu, kao da je zakoračila u maštu.

Source


Article viewed 1736 timesAdd your comment
  Anonymous comment
Nickname:
Password:
  Remember me on this computer

Title:
Send me by email any answer to my comment
Send me by email every new comment to this article