Moda za Jesen-Zimu 2012-2013 I deo

otkacenaplaneta.wordpress.com
Moda za Jesen-Zimu 2012-2013 I deo


Došlo je vreme da počnemo sa upoznavanjem kolekcija za jesen i zimu 2012/2013. Iako još ni leto nije došlo, kreatori su vredno radili i prikazali svoje predloge za hladno doba. Ukusi su različiti, baš kao i kreatori, ali evo za prvi set ideja, izdojila sam ove tri revije.Burberry | rad Christopher Bailey-a

Divni kaputi i žaketi uklopljeni sa prekrasnim suknjama visokog struka i jednostavnog kroja. Očigledan zaštitni znak ove kolekcije je pojas s mašnom. Beretka je još jedan predlog iz ove modne kuće. Ženstvena i ugodna kolekcija.

Slike preuzete sa www.gomoneyways.com

 

Christian Dior | rad Bill Gaytten-a

Modna kuća Dior sa glavnim dizajnerom Bill Gaytten-om ostvarila je pun pogodak. Pastelne boje i krojevi veoma jednostavnog izgleda, ali sa detaljima koji ih čine primamljivijima za oko posmatrača. Lepršavost materijala ističe ženstvenost i lepotu nogu. Ova kolekcija definitivno prikazuje seksipil u novom svetlu.

Slike preuzete sa www.style.com

Hervé Léger | rad Max Azria

Haljine ove modne kuće ističu obline ženskog tela. Detalji od kože oko struka, kao da su stvoreni za žene Amazonke, prikazujući neku tamnu, pomalo divlju, stranu nežnijeg pola. Gladijatorske čizme takođe su od kože. Sve je uklopljeno u seksipilan i moćan izgled za jaku ženu. Kolekcija podseća na kostime iz filma Mad Max (Pobesneli Max), zar ne?

Slike preuzete sa www.thebestfashionblog.comSource


Article viewed 8667 timesAdd your comment
  Anonymous comment
Nickname:
Password:
  Remember me on this computer

Title:
Send me by email any answer to my comment
Send me by email every new comment to this article