LENA KOVAČEVIĆ I FREYWILLE

LENA KOVAČEVIĆ I FREYWILLE


Promocija prekrasne kolekcije, „Cvetna simfonija“...



Zaštitno lice nove kolekcije „Cvetna simfonija“, luksuznog austrijskog brenda nakita, FREYWILLE, naša poznata džez pevačica i kompozitorka, Lena Kovačević, nedavno je održala solistički nastup u okviru kojeg je predstavila ovu divnu kolekciju, u Delta City shopping mall-u.

Kolekcija „Cvetna simfonija“, predstavlja počast prirodi i njenom veličanstvenom sjaju. U tri nova strastvena dizajna posvećena lepoti i uzvišenom činu ljubavi, kolekcija „Floral Simphony“ namenjena je svima onima koji uživaju u životu i radostima koje ga prate. Uz simboliku same kolekcije savršeno pristaje i životni stil pevačice Lene Kovačević, koja voli život, boje, reči, muziku i ljude.

Vedrina, optimizam i osećaj sklada, jesu ono što je povezuje sa kompanijom FREYWILLE. U zajedničkoj sinergiji ovih divnih osećanja i prelepe muzike koja je uvek inspiracija za nove kolekcije, FREYWILLE i Lena Kovačević predstavili su divnu kolekciju. Odabir pesama za nastup u okviru promocije ove kolekcije, bio je vrlo pitak i elegantan. Posetioci su uživali u vedrini, optimizmu i osećaju simfonije.














Article viewed 3209 times



Add your comment
  Anonymous comment
Nickname:
Password:
  Remember me on this computer

Title:
Send me by email any answer to my comment
Send me by email every new comment to this article