Cartier zakucava

sml.rs
Cartier zakucava


Inspiracija dolazi sa najrazličitijih mestaProslavljena francuska juvelirksa kuća Cartier je svojim kupcima ponudila nešto neočekivano i osvežavajuće za leto 2012. godine. Kolekcija „Juste un Clou“ (Just a Nail) je predstavljena u Cartier Maisonu u Njujorku, a ova kolekcija je podsećanje na 70-te i prvu ekser-narukvicu ove prestižne kuće.


Narukvice i prstenje inspirisani ekserom od 18-karatnog zlata se može naći u žutoj, srerbnoj i ružičastoj boji. Minimalistički koncept, prilagodljivost stilovima i Cartier sjaj su stvorili najtraženije komade nakita ne samo za ovu sezonu, već i za neke buduće.

Iako će se nekima učiniti čudnim, zašto je ključni element ekser, odgovor je jednostavan, baš kao i ovaj nakit. Ekser predstavlja snagu i njegov iugled je svuda poznat i svuda isti. To je upravo ono što Cartier predstavlja u svetu nakita – nepogrešiv izbor, neophodnost i odlika dobrog ukusa.

Cartier je kuća obožavana od strane najuticajnijih dama svih vremena. Među klijentelom se mogu videti imena pripadnika kraljevskih porodica, poput Lady Di, Grace Kelly (Princeza Grace od Monaka), kao i večite dive najsjajnijih holivudskih dana, poput Liz Taylor i Barbare Hutton. 


Source


Article viewed 2922 timesAdd your comment
  Anonymous comment
Nickname:
Password:
  Remember me on this computer

Title:
Send me by email any answer to my comment
Send me by email every new comment to this article