Nova Kerastase Elixir Ultime ulja

negakose.blogspot.com
Nova Kerastase Elixir Ultime ulja


Kerastase Elixir Ultime ulje dobilo je tri nove varijacije - za farbanu, tanku i oštećenu kosu. Cena im je kao i standardnom "zlatnom" Kerastase ulju - negde oko 40 evra. Zelena varijanta ima ekstrakt biljke "Immortal Moringa" koja se još naziva drvom života - zajedno sa oleo-kompleskom obnavlja oštećenu kosu. Drvenastog je mirisa sa oštrim notama citrusa.

Ljubičasto "Millenium Rose" ulje namenjeno je tankoj i osetljivoj kosi. Miris je cvetno-osvežavajući. Treće ulje u ružičastoj ambalaži štiti i neguje farbanu kosu, sadrži ekstratkt "Imperial Tea". Miris je cvetni sa živim voćnim podtonovima.

Sva tri ulja su u ambalaži od 125 ml a na Internetu se još uvek nisu pojavile detaljnije recenzije i utisci. Može se koristiti na različitie načine i s te strane ovo je vrlo praktičan proizvod - upotrebljava se kao tretman pre pranja, kao dubinski tretman posle pranja, kao leave-in regenerator, pre feniranja ali i kao proizvod za finiš. Kerastaste obećava jaku i zdravu kosu koja pritom nije otežana.

Source


Article viewed 2579 timesAdd your comment
  Anonymous comment
Nickname:
Password:
  Remember me on this computer

Title:
Send me by email any answer to my comment
Send me by email every new comment to this article