Avon lansirao Moroccan Argan oil tretman za kosu

negakose.blogspot.com
Avon lansirao Moroccan Argan oil tretman za kosu


Opštoj pomami za uljima za kosu priključio se i Avon - ova kompanija lansirala je novi tretman u okviru Advance Tehnicuques linije pod nazivom "360 nourishment Moroccan Argan Oil." Na internetu se već mogu pročitati pritužbe kako ovde skoro i da nema arganovog ulja (trinaesto na listi sastojaka) te da naziv proizvoda zavarava potrošače.Ako ste ranije čitali o ovakvim uljima na našem blogu, onda verovatno znate da velika većina ovih proizvoda kao glavni sastojak ima silikone, što je slučaj i sa ovim proizvodom. Iz tog razloga ne bih uzela ove kritike kao veliku manu - to je jednostavno takav tip proizvoda i ne mora da znači da nije efikasan.

Koristi se kao tretman bez ispiranja koji se stavlja na kosu posle pranja. Sadrži vitamin E i provitamin B5 a Avon obećava sjajniju i jaču kosu. 

U Srbiji se može naručiti u aktuelnom katalogu po ceni od 299 dinara uz kupovinu bilo kog proizvoda iz brošure. Na sajtu Avon Australija sam videla ponudu za mini peglu po ceni od 20 dolara uz ovaj proizvod, bilo bi super da slična akcija bude i kod nas :)

Ja ću u skorije vreme naručiti ovaj proizvod, zanima me da li Avon može da parira skupljim proizvodima ovog tipa.

Evo liste satojaka:


U okviru ove kolekcije takođe postoji i šampon i regenerator.

Source


Article viewed 2162 times