Kupaći kostimi za 2013. godinu

otkacenaplaneta.wordpress.com
Kupaći kostimi za 2013. godinu


Ubrzan tempo života, ubrzava i proces stvaranja. Dizajneri su odavno izbacili svoje predloge za kupaće modele, ali za 2013. godinu. Neobične linije kostima dobijaju novu dimenziju, pomalo umetničku. Seksipil je očigledan. Muškarci im sigurno ne zamere. A žene?Lenny Swimwear

Dizajner Lenny Niemeyer stvorio je Lenny Swimwear, i smatraju ga kraljevskim dizajnerom Brazilske scene za kupaće kostime. Njegovi luksuzni kupaći kostimi imaju umetničku crtu, a inspiraciju je pronašao u grafitima, potezima četke, maskama…Predivni su, zar ne?

  Slike preuzete sa www.zimbio.com

Triya Swimwear

Neverovatna kolekcija sa mnoštvo boja, pomalo psihodelična, svakako ostavlja jak utisak. Triya je modna kuća raznih odevnih predmeta za žene. Odlični su i kad su kupaći kostimi u pitanju. Dizajnerka ove kolekcije, Isabela Frugiele, inspiraciju je potražila u spoju tehnologije i umetnosti, svetlu, zvuku i bojama.

 Slike preuzete sa plushswimwear.com

Cia Maritima Swimwear

Cia Maritima kupaći kostimi dizajnirani su za samouverenu ženu, koja želi, voli i uživa da se za njom okreću. Inspiracija ove kolekcije kupaćih kostima pronađena je u Havajima, prelepoj morskoj vodi, suncu, cvetovima, ananasu i morskim konjicima.

Slike preuzete sa plushswimwear.comSource


Article viewed 6821 timesAdd your comment
  Anonymous comment
Nickname:
Password:
  Remember me on this computer

Title:
Send me by email any answer to my comment
Send me by email every new comment to this article