Radite sa stilom

style.rs
Radite sa stilom


Znamo da je nova nedelja tek na početku i da vas očekuje gomila poslovnih obaveza, ali pokušajte da mislite pozitivno.Leto nam je pred vratima, sunce je visoko i sve jače, a dani su sve duži i lepši. Pa kako onda da ne budete pozitivni i dobro raspoloženi?!  Dakle, u čast dolazećeg nam leta, izvadite iz ormana sve vaše najlepše boje i pokušajte u našim predlozima da nađete inspiraciju za vaše poslovne kombinacije.

Ima li boljeg načina da započnete radnu nedelju od baziranja vaše odevne kombinacije na boji Sunca? Mi mislimo da nema. Odlučite se za jednostavnu haljinu koja će imati žute tonove, a zatim čitavu kombinaciju nadogradite braon detaljima. Kako biste postigli pravi efekat i doprineli atraktivnosti vašeg outfita dodajte i maramu sa cvetnim motivima.

U utorak se odlučite za dugačku haljinu u svetloj boji koja će na najbolji način istaći konture vaše figure. Kako kombinacija ne bi bila previše monotona neka vam ostali komadi garderobe (poput cipela, tašne…) budu u jednoj ili više jakih boja.

 Ukoliko ste neko ko s vremena na vreme voli da se opusti uz ležerniju kombinaciju, onda će naš predlog za sredu biti pravi izbor za vas. Komotno, prijatno, širokih krojeva, a opet , zahvaljujući detaljima, dovoljno elegantno za poslovnu kombinaciju. Odlučite se za pastelne tonove koje ćete obogatiti braon nijansama i nikako nećete pogrešiti.

S obzirom na to da je dezen palme jedan od najzastupljenijih tekstilnih motiva ove sezone, predlažemo vam da upravo on bude lajt motiv čitave vaše kombinacije. Kako biste outfit malo smirili, sveli  i dali mu na ozbiljnosti odlučite se za cipele u popularnoj mint, i za jaknu u puder boji.

Rešili smo da vam za poslednji dan u nedelji predložimo jednu veselu kombinaciju. Igrajte se sa kontrastom bele i koralne nasuprot neon žutoj, odlučite se za tufnice, ali i nikako ne zaboravite da čitavu kombinaciju upotpunite jakim geometrijskim formama (u našem slučaju su to beli blejzer i tašna).


Source


Article viewed 2935 timesAdd your comment
  Anonymous comment
Nickname:
Password:
  Remember me on this computer

Title:
Send me by email any answer to my comment
Send me by email every new comment to this article