Max Faktor Eye Brightening maskara

makeupandmore.net
Max Faktor Eye Brightening maskara


Već neko vreme isprobavam nove Max Factor maskare o kojima ste verovatno već čuli, možda ih i probali, pa mislim da je vreme da napišem svoje utiske. Za početak, da biste imali ideju o kakvim se maskarama radi, iako možda po nazivu pretpostavljate, pročitajte šta o njima kaže Max Factor:Max Factor predstavlja novu Eye Brightening Tonal Black Volumising Maskaru: tonalnu crnu maskaru koja čini prirodnu boju vaših očiju predivno jasnom i vedrom, bilo da imate braon, plave, smeđe ili zelene oči, i ujedno povećava volumen trepavica, za predivan pogled koji savršeno upotpunjuje vaš izgled. Max Factor Eye Brightening Tonal Black Volumising Maskara je prva maskara koja ističe boju očiju, i to od globalnog kozmetičkog brenda koji je poznat po svojim maskarama – za novog člana svoje nagrađivane porodice maskara, korišćene su reflektujuće čestice sa suptilnim efektom osvetljavanja, kao i mikro zrnca u bojama dragulja koja prilagođavaju reflektovanu svetlost kako bi obogatila prirodnu boju očiju.

Eye Brightening Tonal Black Volumising Maskara je namenjena osobi koja daje prednost prirodnom isticanju a ne dramatičnoj transformaciji , ali ipak želi izgled koji će biti primećen
Asortiman se sastoji od četiri nijanse prilagođene prirodnim bojama četiri glavne grupe: Black Pearl za braon oči, Black Ruby za zelene oči, Black Sapphire za plave oči i Black Gold za smeđe oči.

 

 

 

Max Factor Eye Brightening maskara ima gumenu četkicu koja me jako podseća na četkicu jedne od mojih omiljenih maskara, Masterpiece Max, čak mogu da kažem da su skoro potpuno iste. Dole je šira i sužava se ka vrhu, i taj oblik mi najviše odgovara jer tako maskarom mogu da doprem i do najsitnijih trepavica u uglovima očiju, pa ako ste voleli Masterpiece maskaru od Max Factora ili neku od njenih varijanti, ova četkica će vam se dopasti.

 

 

Međutim, za razliku od MF Masterpiece Max, Brightening Eyes maskara ne daje toliki volumen, i pretpostavljam da je to zbog drugačije formule: kao i u najavi ove maskare, njena glavna uloga je da doda trepavicama malo boje, tj. tih sitnih čestica kako bi oči došle do izražaja, te da ih na taj način naglasi. Ja i posle 3 sloja ove maskare dobijam besprekorno razdvojene i produžene trepavice, i za one koji vole da ih istaknu na ovaj prirodan način, ova maskara će biti pun pogodak.

 

 

Ipak, onima koje više vole dramatičniji izgled, jako obojene i guste trepavice a požele uz to i da istaknu oči pomoću ovih svetlucajućih čestica  Eye Brightening maskare, predlažem da probaju sa nekom maskarom za volumen ispod, pa slojem Brightening maskare u boji koja je komplementarna boji vaših očiju preko, kao završnim slojem.

 

 

I u onome što mi je jedna od bitnih stavki kod svake maskare, Eye Brightening me nije razočarala: veoma je postojana na trepavicama i ne mrda dok je ne skinem (a skida se lako, svakim skidačem šminke), i ne truni se posle nekog vremena, ne ispadaju mrvice, ne razmrljava se.

Proizvodi se u 4 nijanse, ona za plave oči je plavkaste nijanse, ona za zelene oči je ljubičasto smeđa, za svetlo smeđe oči je zelenkasta, a ona namenjena tamnim očima je sivkasta. Ipak, to nisu neke drečeće boje, sve su prilično tamne i nijansa po kojoj se razlikuju kao i sjajne čestice koje sadrže su veoma diskretne, i nema ni “š” od šljokica.

 

 

 

 

Kako nekoliko slojeva ove maskare izgleda na mojim trepavicama možete videti na slici ispod, a preporučila bih je pre svega onima koji vole uredne i razdvojene trepavice koje prirodno ističu oči, i koji ove osobine kod maskare cene više od dramatičnog izgleda. Iako lično više volim maskare koje daju više volumena, u ovim pretoplim letnjim danima za dnevnu, pa i večernju šminku ova maskara sasvim dovoljna za uredan i svež, a ipak prirodan izgled.

Max Factor Eye Brightening maskara se može kupiti u Jasmin i Glamour parfimerijama, kao i Lilly i DM drogerijama po ceni od 1049 dinara.

 

 


Source


Article viewed 3085 timesAdd your comment
  Anonymous comment
Nickname:
Password:
  Remember me on this computer

Title:
Send me by email any answer to my comment
Send me by email every new comment to this article