Uvek baletanke

novosti.rs
Uvek baletanke


Ove sezone veoma su aktuelni modeli baletanki u jarkim tonovima, u više boja, kao i desenirani cvećem, voćem, animal printom, posebno one sa šarama leoparda, zebre i zmije

I ove sezone baletanke su nezaobilazne u većini odevnih varijanti. Dizajneri su se i ovog puta pobrinuli da izbor bude fantastičan. Osim klasičnih pojavili su se modeli koji potpuno prate trendove na modnoj sceni, a ovo se posebno odnosi na boje i desene. Baletanke su izbor mnogim damama, pre svega zbog udobnosti, ali i zbog lakog kombinovanja.

Moderne su i jednostavne, obične baletanke, kao i one ukrašene mašnicama, kamenčićima, štrasom, mrežaste... Ovog proleća dizajneri su se poigrali i bojama i desenima. Tako su veoma aktuelni modeli u jarkim tonovima, u više boja, kao i desenirani cvećem, voćem, animal printom, posebno one sa šarama leoparda, zebre i zmije. Ipak, za one koji vole diskretnije boje, tu su i klasične bež, braon, sive, bele i crne baletanke. Što se tiče kombinovanja sa odećom, možete ih nositi gotovo uz sve, uz haljinu, suknju, pantalone, farmerke... samo je važno da uskladite boje i desene.
Source


Article viewed 4266 timesAdd your comment
  Anonymous comment
Nickname:
Password:
  Remember me on this computer

Title:
Send me by email any answer to my comment
Send me by email every new comment to this article