Kupaći kostimi 2012.godine

www.blogosfera.rs
Kupaći kostimi 2012.godine


Neke od najznačajnijih stalnih trendova kupaćih kostima koji su prisutni i u 2012. godini su cvetni print i jednodelni kupaći kostimi. Ženstveno i seksi, cvetni impresum kupaćih kostima nikada neće ostariti.Ženstveno i seksi, cvetni impresum kupaćih kostima nikada neće ostariti.

Ako ste više konzervativna osoba sigurno ćete pasti “pod” još jedan trend kupaćih kostima koji je čisto bela boja kupaćih kostima.

Ipak, ako volite crno, što je više elegantnija boja, nećete uspeti da budete trendi, jer su neke od najupečatljivijih trendova kupaćih kostima šarene boje.

Najviše korišćena boja za ovogodišnje kupaće kostime je sjajna boja satena-kao i materijal.  Kupaći kostimi  od satena su nova pomama ove sezone i deo trendova kupaćih kostima 2012.godine. Takođe,  nadahnuta boja za saten bikini je roze. Imajte to na umu.

Životinjiski print nikada ne izlazi iz mode i zato je u trendu  I ove sezone.

Drugi važan trend kada su u pitanju kupaći kostimi 2012. godine su bikini boje.

Ove godine ekscentrične boje su prava stvar.

Jednodelni kupaćI kostim je još uvek u trendu u 2012. Pronađite inspiraciju od nas i pronađite najneverovatnije jednodelne kupaće kostime  koji će se uklopiti u vaš oblik tela, vašu ličnost i ovogodišnji trend kupaćih kostima.Takođe i retro kupaći kostimi  su prava stvar. Ukoliko volite retro stil ovo je prava sezona za vas. Budite seksi ovog leta!

 Source


Article viewed 6094 timesAdd your comment
  Anonymous comment
Nickname:
Password:
  Remember me on this computer

Title:
Send me by email any answer to my comment
Send me by email every new comment to this article