Leto u znaku čipke: Otmene, šik i ženstvene kombinacije

zena.blic.rs
Leto u znaku čipke: Otmene, šik i ženstvene kombinacije


Dizajneri su ove sezone eksperimentisali sa različitim materijalima, a među njima posebno mesto dobila je čipka.Gotovo da nema kreatora koji svoje kolekcije nije upotpunio čipkanom odećom i detaljima. Možete ih videti u gotovo svim stilovima i kombinacijama, jer su dizajnirani tako da se lako uklapaju uz mnoge ovosezonske trendove.

 

Čipka je istovremeno izazovna i romantična, ženstvena i šik, a ovog leta stilisti je predlažu i u dnevnim i večernjim kombinacijama.

Izdvajaju se čipkane haljine različitog dizajna. Ističu se modeli sa naramenicama, blago strukirani do kolena, ali i oni ispod kolena, a zanimljive su i kraće varijante koje su malo šire u donjem delu.

 

Atraktivne majice od čipke možete nositi u različitim prilikama i kombinovati uz ležernu i svečanu odeću.

Zanimljive su i tunike prekrivene čipkom koje mogu da izgledaju vrlo prefinjeno i ženstveno, ali samo u pravoj odevnoj kombinaciji.

Posebno se ističe odeća na kojoj se čipka pojavljuje samo kao detalj, na rukavima, oko vrata, u vidu volana ili diskretnih nabora.

Što se tiče boja, osim crne koja je klasika, ovog leta aktuelna je i bela, zlatna, srebrna, bakarna, kao i ljubičasta, plava, žuta. Važno je naglasiti da sa njom ne treba da preterujete, jer samo u pravoj meri može da izgleda efektno.

Ne zaboravite i na detalje od čipke, kojima su dizajneri u kolekcijama možda dali i najviše prostora. Stoga upotpunite vašu kombinaciju čipkanim prolećnim šalom, ešarpom, cipelama, torbom, šeširom...

 


Source


Article viewed 5901 timesAdd your comment
  Anonymous comment
Nickname:
Password:
  Remember me on this computer

Title:
Send me by email any answer to my comment
Send me by email every new comment to this article