Kupaći kostimi - od klasike do animal printa

Kupaći kostimi - od klasike do animal printa


Ovog leta na plažama će moći da se vide najrazličitiji modeli kupaćih kostima - od mini-bikinija, preko jednodelnih i monokinija, a i paleta boja je šarenolika - od jarkih letnjih tonova preko životinjskih dezena, pa do crne klasike. Pre nego što krenete u potragu, dobro razmislite šta želite jer izbor je zaista širok.
Ako ste još uvek u potrazi za savršenim, seksepilnim kupaćim kostimom za leto koje je pred nama, isprobajte divlje životinjske dezene ili retro modele. Popularni su kostimi seks-bombi i pinap devojaka iz ‘50- ih. Ugledajte se na Merilin Monro i Džejn Mejnsfild. One su vesele, razigrane devojke sa oblin­ama.

 

KARNERI
Možda su inspirisani vintidž stilom ili željom da žene pokažu svoju nežniju stranu, u svakom slučaju nabrani kupaći kostimi ili oni sa karnerima su pun pogodak ovog leta.

 

RETRO
U trendu su jednodelni kupaći kostimi suženi u struku, sa srcolikim dekolteom. Ako se opredeljujete za dvodelni model, proverite kako vam stoji izuzetno moderan donji deo s visokim strukom. Igrajte se s printovima: mornarskim, havajskim. Aktuelni su i gornji delovi sa većim korpama, kao i dečački donji delovi.

 

NA JEDNO RAME
Kupaći kostim na jedno rame nosi se od 2009, ali je i dalje popularan. Tada se rame isticalo tankom trakom kostima, ali ove godine ta traka je deblja. Često je drugačije boje od kostima.

 

PLETENI
Pod uticajem povratka ‘70-ih i pletene odeće, kao nezavisni kupaći kostim ove godine predstavljen je heklani bikini. Kada se nosi na pravi način, ovaj kostim je idealan za seksi izgled na plaži. Ovaj model možete nositi i uveče, dovoljno je da ga sparite sa dobrim šortsem ili suknjom.

 

 

 


Source


Article viewed 3616 timesAdd your comment
  Anonymous comment
Nickname:
Password:
  Remember me on this computer

Title:
Send me by email any answer to my comment
Send me by email every new comment to this article